Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj tradeři,
asi dělám to, co většina z Vás bactestujících na datech od Zen Fire. Nějak to píše že either email adres, IP or Mac adrss je stejná. Takže oni už ví, že sice mám novy email, ale že to bylo poslaný ze stejného PC?

Díky.

Jirka

• Odpovědí 115
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj všem začínajícím traderům,
Chtěl jsem se vás zeptat, zda je někde ke stažení (nebo aspon k nahlédnutí) nějaký profi obchodní deník, který už obsahuje nějaké vzorce, statistiky atd.?
Zatím jen nakukuju do grafů a učím se s Ninjou, ale chci se již vrhnout do backtestu. Je Ninja vhodná na backtest?
našel jsem J.A....a BacktestHelper ale už nejdou stáhnout. :(

Díky za odpovědi a názory =)

:)

Odesláno

Horse.czech: Mám v plánu se vrhnout intradenně na akciové e-mini indexy pomocí FinWinu. A paralelně s tím se vrhnout na opce se strategií Iron Condor. Jak tak čtu diskuze, ty e-mini je schopná pro backtest zvládnout Ninja, na opce jsem si stáhl aplikaci Think or Swim. Nenašel sem ale ani v manuálu jak si v Ninje krokovat....tak se ptám, zda není něco lepšího s tím ale, že bych to chtěl potom používat zároveň i na live. =)

Díky za odpověď (názor)

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj všem,
Chci se zeptat na otázku paper-tradingu,
Momentálně jsem ve fázi po Backtestu (6měsíců his.dat zpět), ID, trh e-mini NQ - diksréčně.
Myslel jsem, že Replay na historických datech je do jisté míry jako Paper-trading?
Jde o to že jsem momentálně zaměstnaný,a tak nemohu začít obchodovat tak jak bych chtěl
(od 15:30 až 18:00), proto používám Replay když přijdu z práce (cca od 17h - 19h).
Je to paper-trading nebo ne? Případně kde stáhnu software pro trading s fiktivními penězi? Teď používám NT.
Musím si založit účet u nějakého z brokerů abych dostal demo účet?

Děkuji za rozjasnění

Kuba :)

Odesláno

Skoro kazdy futures broker poskytuje zdarma demo (i pro nekolik platforem ktere podporuje). Otazkou je na jak dlouho a jestli jde pak obnovit. Vyber si brokera podle hodnoceni treba tady na disk. foru a zjisti si jeho podminky.

Proc vsichni chcete obchodovat zrovna NQ? Dalsi indexy se pohybuji hodne podobne a maji vetsi $ denni rozsah a vetsi volume. Kdyz se narychlo podivam na vcerejsek (Thu 12/22/2011):
NQ 29.25 bodu po $20 .... $585 na kontrakt = 117 ticku
ES 18.75 bodu po $50 ...$937.50 na kontrakt = 75 ticku
TF 11.2 bodu po $100 ...$1120 na kontrakt = 112 ticku

Pokud jde o poplatky, tak u NQ ti sezere RT fee skoro cely jeden tick (0.25 bodu = $5) kdezto u TF je to jen pul ticku. Pokud jde o VOLUME, tak kraluje ES, TF se da a NQ ma nejmensi volume.
======
Dej ten dotaz do co nejvic vlaken, at se o tom muzem bavit nejlip na 10 ruznych vlaknech :-))

Odesláno

vldn:
Tak já jsem začátečník, myslím že se jim NQ/YM doporučuje právě pro měnší volatilitu trhu.
Určitě až pojedu live a budu si věřit a vykazovat stabilní příjmy, vrhnu se na TF případně ES...ale to má svůj čas. =)
Na BT už jedu s 50kontrakty na NQ což je myslím pro mě maximum, v případě live už bych dávno přešel na živejší trh...

Ale máš pravdu, jiné indexy jsou zajímavější...ale chce to více zkušeností, nakoukání a sebedůvěry...i větší účet =)

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

prosím poradil by někdo: backtestuji na Ninja t. s historickými daty od Zenfire, vždycky když jsem chtěla obnovit data, tak jsem se na Zenfiru znovu registrovala pod jiným mailem a vše mi běželo ale teď mi když se chci v NT připojit k zenfire (k těm novým přihlaš. údajům), tak to nejde. Píše mi to, že si mám překontrolovat údaje a připojení (ale to je v pořádku), neví někdo čím to je? Děkuji moc za radu.

Odesláno

Ahoj všichni,chci se zeptat na nějaký software,kde si můžu zkusit obchodovat ,,nanečisto,,. Dlouho jsem si hrál s platformou Plus500,ale rychle jsem pochopil že je upřímně na h**** :D díky

Odesláno

To Holan:

Záleží co a jak chceš zkoušet obchodovat. Pravděpodobně jsou zde na fóru nejvíce využívané platformy Ninja Trader a Sierra Chart. Ty lze nejvice doporučit. Každá má své pro a proti. Musíš zkusit, co ti víc sedne. Ninja trader máš zcela zdarma i všechny funkcionality v simu. Nejjednodušší cesta je demo s daty od nějakého brokera. Sierra chart vypadá " zastarale" , není moc intuitivní, ale je rychlejší než NT a umožňuje i rozsáhlejší individuální nastavení. M

Odesláno

Ahoj všem,
Vím že se to tady řeší v několika vláknech, chybové hlášení v NinjaTrader 7:
Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection

používám NT7 už asi půl roku, pokaždý sem prodlužoval licenci na jiný e-mail bez problémů, ted mi to píše tohle to a ani když zadám nové přihlašovací údaje,heslo a číslo licence, program vypnu/zapnu tak mi to pořád píše.....což předtím nikdy nedělalo...nevíte někdo co s tím? nic s firewallem,připojením atd se mi nezměnilo...nemáte někdo radu??

Děkuju za odpověď

• 5 months later...
Odesláno

xnowless:
Třeba v Sierra Chart si na stránkách Sierry stáhned study pro WoodieCCI a budeš mít vše přesně takové jako jsou screeny v článcích nebo ve videu:) (samotne CCI se nerovna WoodieCCI)

• Vytvořit...