Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě mám jeden problém a to konkrétně s daty od OpenTick. Rád bych je pro začátek využíval ale mám problém s tím že se nemohu zaregistrovat na jejich stránky protože když naťukám do vyhledávače www.opentick.com tak mě to přehodí na stránky s názvem fsn.net. Chtěl bych se tudíž zeptat jestli nevíte co s tím popř. bych potřeboval jiná historická free data. Děkuji za odpověď. MJ

• Odpovědí 115
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Data od Zen-Fire už fungují. Stačí mít email třeba od Yahoo nebo Gmail. A když se vám povede přihlásit se do NinjaTrader tak ho musíte resetovat. Pak už to šlape krásně.
Děkuji adminovi Michalovi. MJ

Odesláno

Mirku jak se ti to povedlo rozchodit?
ač jsem postupoval podle videotutorialu tak se mi nedaři aby se data načetla.
Jakej význam na to má ten emajl u gmailu nebo yahoo? mě přišly udaje normál na seznamackej ale nespojí se ikdyž jsem zkusil restartovat NT...

Odesláno

Tak se všem omlouvám za poplašnou zprávu nakonec jsem data od zenfire uplně vymazal a vytvořil znova a už to běži....
Takže chyba byla nakonec mezi klávesnici a židlí ;D

Odesláno

Včera jsme si znova založil novej účet u Zen-Fire pro data TF, samozřejmě na jinej email apod. Akorát se mi to připojí a nenačtou se mi grafy... Neví někdo, jeslti se musí změnit i PC, ze kterýho se připojuju? Connect jsem zamozřejmě vždycky změnil

Odesláno

Poradí mi někdo jak vložit 50% retracement do FinWinu? Kde ho najdu? Mám tam oba indikátory i obě MAE, ale retracement jsem nenašel pro vložení. Třeba jsem jenom slepý a potřebuji popostrčit.Používám 3min timeframe a YM. Když tak nějaký odkaz na návod, kde to najdu? Používám Sierru Chart. Předem děkuji.

• Vytvořit...