Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jiris, vďaka za vysvetlenie, ale zaujímala by ma tá pôvodná varianta. Mám totiž jeden neúspešný EA, ktorý vstupuje na kríženie ceny s EMA a je to filtrované CCI, časom.... CCI sa príliš nelíši od Stochastika (ocilátor ako oscilátor). Tak ma zaujímalo konkrétne nastavenia EMA, Stochastiku vrátane úrovní a času (všetko asi na M1). Hodil by som to na demo.

• Odpovědí 570
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 months later...
Odesláno

krakra:
Odůvodnění pro můj učet u ActiveTrades byl ten, že banka nestačí svoje pozice zadávat proti bance. Pochopil jsem to tak, že jestli oni se nějak kryjou, tak to nestihaj a než jim jejich system umozni kryti, tak ja jsem zase venku a oni z toho nemaji nic.

Odesláno

Vadí to pouze těm, kteří tvoří (aspoň občas) tvojí protistranu. Jak psal Jiris, nestíhají to a nevydělají na tom. Mají malý obrat a spread je neuživí. ECN brokerům je to jedno. Ti mají ten svůj spread a při velkém obratu je to uživí.

Odesláno

krakra:
Broker jako takovej, pokud ti nabídne na cablu spread 2pips, tak co ja jsem tak pochytal informace, tak on sam z toho často nemá ani jeden celej pips. Ale víc se mě neptej, nic o tom nevím a je mi to jedno, kam ty pipsy jdou. Každopádně já jsem měl po devíti dnech a víc jak 1000pipsech zisku scalpováním telefonát, že prostě systém brokera nepobírá moji techniku a dostal jsem podmínky pro scalpery, plouvoucí spread, horsi plnění apod tak, aby ze mě měli plnou marži . . . to už asi každý zná.

Odesláno

Zdravím všetkých forexákov. Asi som niečo doplietol a mám to kúsok rozhádzané. Som začínajúci obchodník a nejaký čas som hľadal vyhovujúci OS. Pred týždňom som na jednom zahraničnom fóre narazil na jeden zaujímavý voľný AOS . Nie je to zrovna scalpovací OS, nakoľko má rôznorodé nastavenia a mnoho variácií pre rôzne páry. Testoval som niektoré z nich s celkom slušnými výsledkami. Včera večer som jeden variant pustil na demo s vlastnými nastaveniami pre scalping. Výsledky sú viaac ako slušné. Ak je záujem môžeme o tomto OS pokecať.Prikladám ešte DetailedStatement.

13365

• Vytvořit...