Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 570
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
Odesláno

george36

domnívám se, že zde bude platit přímá úměra. Čím kratší obchod, tím kratší TF. A jelikož píšeš do vlákna o scalpingu, tak na denním TF asi těžko něco nascalpuješ. Můj názor.

Odesláno

george36
myslím, že sa veľmi nepomýliš, keď budeš trh sledovať na 15 min. grafe a vstupovať budeš po prepnutí na 5 min. až 1 min. Užitočné sú aj ticky, ktoré vidíš pri zadávaní objednávky. Každý bod dobrý. :)

Odesláno

Zkoušel jsem to na 1 min. grafu, ale bylo to v pytli. Byl to takový fičunk, že jsme to vůbec nestíhal, protože to bylo chvilku v plusu, chvilku na nule a zase chvilku v mínusu, tak nevím. Používám MACD a RSI. Graf nemám ani svíčkový a čárkový, ale ten obyčejný. Může mi k tomu někdo dát svůj názor?

Díky. Jirka

Odesláno

george36
scalping dle RSI ?..si asi děláš z nás srandu.. :)..někde si vygoogluj, jaké nástroje pro scalping jsou nejvhodnější..Scalpovat něco přes 15 min. grafy, je jako jít se vzduchovkou na tygra..
SID

Odesláno

george36
Skús ako som písal. Len čiarový graf je málo, nevidíš v akom rozpätí sa to pohybovalo od ceny pri open do ceny pri close. Čiara je poskladaná z close cien. Ak ti chýba čiara, daj si tam napríklad exponenciálnu MA s nastavením cca 7 i menej, tá pôjde cez sviečky (úsečky).

Odesláno

Zatím jenom zkouším, který indikátor nebo graf je nejvhodnější a který by nejvíc pomohl určit trend a kdy vstoupit do pozice a kdy vystoupit. Nemám takovou zkušenost nebo praxi v obchodování. Ale doufám, že by mi mohli (nebo můžou) zkušenější tradeři pomoci. Používám aplikaci, kterou nabízí ke stažení na svých stránkách xtb.cz

Dík Jirka

Odesláno

george36
opakuji, přečti si pořádně co je vlastně scalping a jeho využití...provozovat scalping se dá, vzhledem k technice, rentabilně u ECN brokerů, kde máš dobrý spread a okamžité plnění - a věř mi je to dost těžká disciplína..na nějaké rady přes 15 min. grafy s přepínámím na nižší u scalpingu zapomeň, to je absolutní hloupost
SID

Odesláno

SID
Můžu tě teda poprosit o radu ...... nechci tě zbytečně otravovat. Pokud bych chtěl obchodovat intradenně na forexu, poradíš mi u koho to je možné a na jaké platformě? A ještě .... proč mám zapomenout na scalping na XTB? Nemám tak široké znalosti, proto se ptám :)

Dík

Jirka

Odesláno

george36 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zatím jenom zkouším, který indikátor nebo graf je.....
No je fakt, že jsi si spletl vlákno. Tvoje dotazy asi patřily spíš jinam než do skalpu. Taky se už pár let považuju za začátečníka, ale na 1M TF se mi nějak nelíbilo. Různí vědcové tenhle TF pro začátečníky ani nedoporučují.

• Vytvořit...