Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 570
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravim,

rekl bych, ze pokud chce nekdo skalpovat 1-5++pips pri 10-20++ lotech, tak ma jedinou moznost, a to jit k ECN brokerovi - napr. Dukas... Vsichni market makeri (tj. i vsichni brokeri pouzivajici MT,VT apod) - z hlediska skalpingu - jsou jen ztratou casu, penez a pozdeji i uctu ( ve smyslu ze vam ho drive ci pozdeji zavrou, nebo na vase obchody uvali dalsi poplatky, zhorsi plneni ci roztahnou spread apod. )

At se dari !! ;) (tu)

Odesláno

zdravim vsetkych,

z vlakna som pochopil, ze jedna z najdolezitejsich veci pri scalpingu je najst brokera s min. spreadom.
Da sa najst spolahlivy broker poskytujuci 1 pip spread pri ucte do 10k USD?

to Semjaza
mohol by si pls napisat ake su u Oandy spready a ake je minumum pre zalozenie uctu.

Odesláno

Zdravim,
momentálně se nacházím ve fázi výběru brokera. Obchoduji na 15min grafech a pozici držim zhruba 10-20min. Zatim vsechno klape. Chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s ECN brokerem DUKASCOPY. Jde mi hlavně o rychlost a spolehlivost plnění. Může objem obchodovaných Lotu urychlit či zpomalit plnění ?

Odesláno

DUKASCOPY

s toho co som cital je jeden s najlepsie hodnotenych brokerov podla ratingu, ale prakticke skusenosti s nim nemam. mozno ti skor poradi Sid, myslim ze vravel ze cez nich obchoduje.

myslim ze je tam trosicku vyssia poziadavka na otvorenie uctu 50 000 USD

Odesláno

markon

MB trading ma komisie, v konecnom dosledku je na scalping lepsia asi oanda, alebo potom treba najst skutocne dobreho ECN s ovela vyssou likviditou ako MBT, tak si obcas priplatis aj naviac na poplatkoch

za zmienku este stoji Ikon Royal, ten ma MT4 a velmi nizke spready

Odesláno

Ahoj,

zkoušel někdo už vybírat peníze od Oandy, nebo třeba u Ikon? Zajímalo by mne, jestli nedělají potíže při výběru zisků. Docela mě děsí že bych si případně něco vydělala a pak by mi to nechtěli vyplatit, jak už se tady někomu u nějakého brokera stalo.

• Vytvořit...