Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 37
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

No,
já jsem myslel to setkání pořádané finančníkem viz vlákno "setkání v prosinci" www.financnik.cz/forum/list.php?8 . Tuším, že je už třetí, ale asi z drtivé většiny obsazené komodiťáky. Tak jsem jen chtěl vědět, jestli tam bude někdo z našeho FX ranku :) (nejlíp někdo se svatým grálem, že :), ale pokud možno s opravdu funkčním, ne se zpětně posunutými MA :)). Pokud by tedy toho desátého pár forexáků přišlo, mohlo by to být zajímavé...

Petr

Odesláno

Flaška by asi nestačila. :) , navíc v první dekádě prosince mi drahá polovička naordinovala moře v Egyptě a pak už jsou Vánoce, takže někdy příště.. :)
SID

Odesláno

Ja obchoduji forex naostro a setkani v Praze bych se chtel zucastnit. Chtel bych poprosit kohokoliv z Brna, jestli nepojede autem do Prahy a jestli tam nenajde 1 volne misto, jestli by se mne nemohl ozvat nejlepe na mail: s.jakub[zavinac]centrum.cz. Prispevek na pohonne hmoty samozrejmosti. Diky

Kuba

• 4 months later...
Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> ja dorazim, tesim se Side, skoda, na minulym
> setkani si taky chybel. Skoda ze neprijdes, poznal
> bys, co je byt rockova hvezda ))))
> dzink

Ja uz sem zkousel nake setkani traderu ale nikdo se k tomu nemel .
Ale zapomen nato ze by sel na setkani traderu nakej profik jako je asi sid prece se nebude otravovat z amaterama ne.
To mas to same jako kdyz nekdo dela skoleni za par kacek to je taky amater protoze profik ti na skoleni za par kacek kasle.

• 5 months later...
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...