Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den,
Jiz delsi dobu pozuruji ze mi na mail nechodi info o novych prispevcich v jednotlibych vlaknech ktere mam oznaceni jako "Sledovat toto vlakno". Nejdrive to delalo u par vlaken ale ted skoro u vsech ktere sleduji, neresili jste tento problem nekdy?

Dekuji, Mira

Odesláno

Zdravím Miro,
bohužel to vypadá, že server na kterém hostujeme má opět nějakou přehlcenou bránu odchozí pošty. Vše proto odchází s obrovským zpožděním. Bohužel to není nic, co bychom mohli v tuto chvíli ovlivnit :(
Petr

• 1 month later...
Odesláno

Jen pro info toto mi to hlasi pri vkladani prilohy soubor ma cca 900kb

Got a packet bigger than 'max_allowed_packet': insert into phorum_files set user_id=1726, message_id=18560, filename='Hans123.zip', filesize=837744,

Mira

• 5 months later...
Odesláno

Admin:

Nevím, zda je chybka u mne nebo na serveru: po přestěhování finančníka na nový server mi u některých diskuzí blbne zobrazení informace o nových příspěvcích - konkrétně jsou to diskuze FUTURES a SOFTWARE A KNIHY. Jde o to, že mám např. v názvu diskuze upozornění (10 nový). Přečtu dejme tomu 5 příspěvků v jednom vlákně dané diskuze, odběhnu mezitím do jiné diskuze a přestože v té původní mám ještě 5 nepřečtených, už se mi info v názvu diskuze na hlavní stránce nezobrazuje. Myslím, že v ostatních diskuzích to funguje normálně, erorek je asi jen v těch dvou. Je to sice v podstatě prkotina, ale občas to znepříjemňuje život. :) Jde-li to nějak spravit, přimlouval bych se za plnou funkčnost.

Díky, Petr

Odesláno

Preji dobry den,
zkuste v seznamu konkretniho vlakna vybrat moznost "Označit všechny příspěvky jako přečtené" (uplne dole, pod seznamem). Zpravidla to pomuze, pripadne zavlecene chyby se timto odstrani a priste jiz vse pracuje, jak ma.

S pozdravem kbtm

Odesláno

Zdravím,
s tím počtem příspěvků doporučuji zkusit radu kbtm - to by mělo pomoci. Možná se s přesunem serveru do jiného IP prostoru nějak porušili cookies, přes které je toto řízeno.

To swen: editování příspěvků není ve většině vláknech povoleno, takže toto chyba není.

Petr

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den
opakovaně se mi stalo, že při vkládání obr. cca 250 kB , se skriptovací stránka volá tak dlouoho, až to hodí chybovou hlášku, že soubor bohužel nemůže být přiložen. Připojení mám tuším 10 mega. tam by problém být neměl.
děkuji za odpověď

• 6 months later...
Odesláno

V poslednej dobe sa mi stava, ze mi z Kontrolneho centra - Zobrazit sledovana diskuzni vlakna zmiznu niektore sledovane thready. Navolim si dobu aj 1 rok alebo Libovolne datum a napriek tomu to tam nemam. Ma niekto podobny problem? Je to dost neprijemne, pretoze sledujem cca 10-15 vlakien a ak niektore vypadne, tak nie vzdy si spomeniem o ktore ide a tym padom mi mozno unikne nieco zaujimave v mojom sledovanom vlakne. Neda sa s tym nieco urobit?

• Vytvořit...