Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
nelze se dostat do vlákna Indikátory a obchodní systémy v diskuzi o Forexu (SID). Hlásí to:

Fatal error: Allowed memory size of 12582912 bytes exhausted (tried to allocate 48 bytes) in /data/home/www/docs/podhajsky/forum/mods/html/html.php on line 44

Všechna ostatní vlákna jsou normálně přístupná.
Petr

Odesláno

Zdravím,
bohužel jde o chybu fóra, která se projevuje těm, kteří si v kontrolním centru přepsaly hodnoty
Nastavení fóra > Individuální nastavení zobrazování vláken na hodnotu "zobrazit všechny příspěvky". Toto nastavení příspěvky nestránkuje a patrně je to již příliš dlouhé pro browser.
Nastavte si "Individuální nastavení zobrazování vláken" na hodnotu "Default" a bude vše ok.
Petr

Odesláno

Dobrý den,
nebylo by možné dlouhé diskuze například po 500 příspěvcích rozdělit (např. Indikátory a obchodní systémy I. a II.)?
Pokud si příliš vymýšlím, nebo je můj dotaz zcela mimo mísu, ignorujte jej. :)
Díky, Petr

Odesláno

Dobrý den,

také bych se přimlouval za "nějakou" redukci.
Html stránka s 500 příspěvky v diskuzi má více než 1MB, takže počet přenesených dat dost narůstá. Chudáci čtenáři s limitem nebo na pomalém připojení.
Osobně bych považoval za optimální vlákna do 100 příspěvků a starší příspěvky přesouvat do archivu.

Děkuji

Jarda

Odesláno

Zdravím,
pokud si necháte zobrazení příspěvků na "Default"
(tj. kontrolní centrum > Nastavení fóra > a oboje "individuální nastavení" nechte na "Default" pak se vám příspěvky hezky stránkují a žádná stránka nemá 500 příspěvků a 1MB.
Petr

Odesláno

Ale všechny příspěvky jsou rozbaleny a není poznat, který je nový. Pokud někdo vloží odpověď na dřívější příspěvek, už ji nikdo nenajde. Nebude teď už někdy dříve avizovaná změna diskuzního prostředí?
Milan

Odesláno

Přesně to, co píše Milan, je ten důvod - velmi těžko se hledají nové příspěvky; lze je vlastně najít jen podle data, protože tím, že se zobrazí rozbalené, zmizí označení "nové"
Petr

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl jsem v Sidově koutku do vlákna VT přiložit první česko-slovenský :) překlad manuálu k VT ve formátu pdf. Pokusil jsem se o to dvakrát a pokaždé mi to nahlásilo, že se pokouším vložit větší soubor než je povoleno, přestože soubor by měl mít něco kolem 850 kB a povoleno je 2000 kB. V obou případech mi vzápětí zamrzlo PC. Mohl bych poslat překlad některému z administrátorů na e-mail ke zveřejnění?

Děkuji, Petr

• 5 týdnů později...
Odesláno

Dobrý den,
dnes se mi už podruhé stalo, že jsem odeslal příspěvek a hodilo mě to na stránku s hlášením:

Warning: mail(): Could not execute mail delivery program '/usr/sbin/sendmail -t -i ' in /data/home/www/docs/podhajsky/forum/include/email_functions.php on line 76

Warning: mail(): Could not execute mail delivery program '/usr/sbin/sendmail -t -i ' in /data/home/www/docs/podhajsky/forum/include/email_functions.php on line 76

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/home/www/docs/podhajsky/forum/include/email_functions.php:76) in /data/home/www/docs/podhajsky/forum/common.php on line 629

Přitom příspěvek se normálně objevil ve fóru... :S

Petr

Odesláno

Taky se mi to občas stane.
Asi je občas nějak přehlcený sendmail, ale těžko říct.
Bohužel finačnníka hostujeme na serveru do jehož konfigurace nemůžeme zasahovat, takže hlavně když se příspěvky do fóra dostanou...
Petr

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
pokusil jsem se opět několikrát poslat do fóra překlad obchodní strategie na forex a futures S&P, a bohužel mi to nechce server přijmout ve formátu zip, ani když je to menší než oněch deklarovaných 2000 kb. Mohl bych tedy znovu poslat překlad některému z administrátorů na e-mail ke zveřejnění?
Díky, Petr

• Vytvořit...