Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den vsem,
4 dny testuji jednu strategii, {MACD a EMA} kde neni ani takovy problem se vstupem, jako s VYSTUPEM. Respketive vyhozenim na SL.
Tento system zatim testuji tak, ze si stanovym fixni ztratu, kterou jsem schopen psychicky {i finacne} unest, coz je cca 400 dolaru / kontrakt. Samozrejme je to dale trochu ovlivnene R/S a vyvojem trhu.

[bold]Zajima me, jestli to v praxi funfuje tak, ze ja "updatuji" SL pro dalsi den {napr} a budu "vyhozen" z trhu presne na jeji mire {na mire SL}, nebo musim pockat az do konce dne a pujdu ven na CLOSE.
[/bold]

Pokud je to tak, tak mi system nadeluje docela ztraty. Jinak jsem s nim docela spokojen, ale musim dale testovat. Zatim mam ztraty cca kolem 100 a vydelky kolem 300. Dokzu odhadnou smer trhu kolem 40%. Ale samozrejme chce to dlouhodobeji testovat. Tyto data jsou jen kratkodobe a nezakladaji se na dlouhodobem testovani, coz je NUTNE pred nastupem na ostro.

Dekuji za odpovedi {i z minula}
GLADER

Odesláno

Dobry den Glader,
osobne nemam zkudenost z real tradingem (jenom paper), ale pokusim se odpovedet.
Jestlize se trh dostane na uroven Vami zadaneho SL, tak tento prikaz bude exekuovan. Muze vsak dojit ke skluzu v plneni (nestihne se prikaz s Vasim SL na danne cene vyridit), rovnez tak trh udela gap a Vas SL bude preskocen. V techto pripadech Vami definovana ztrata (rozdil vstupu do pozice x SL) bude vyssi.
Jeste doplnim, ze by jste mel byt pripraven unest ztratu na vstupnim SL (zminujete 400 US) opakovane (dvakrat za sebou je malo). Je zde doporucovano, aby tento SL nebyl vyssi jak 5% uctu.
Hezky den
db

• 2 years later...
  • Vytvořit...