Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To all (and dik to Volf and Dzink)

Attention: Trailing Stop works in the client terminal, not in the server (like Stop Loss or Take Profit). This is why it will
not work, unlike the above orders, if the terminal is off. In this case, only the Stop Loss level will trigger that has been set by trailing stop......

Muj komentar si popravu zada upresneni - MT4 opravdu posila pri aktivnim TS na server modifikovane StopLossy pri kazdem pohybu ceny ve smeru profitu, je-li terminal aktivni a bylo-li dosazeno ziskovosti pozice podle nasledujiciho pravidla:
Prvni StopLoss je TS nastaven ale az v okamziku, kdy pozice dosáhne ziskovosti minimalne se rovnajici parametru TS. Do této doby je pozice nechráněná.

Omezení (vypnutý/zapnutý terminál) tedy platí pro aktivní "pošupování" StopLossů, a hlavně nastavení toho prvního StopLossu.

JVC

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TStopLoss

počáteční nechráněnou pozici řeším zadáním úvodního SL ručně a pak nastavím trailing SL a ten to po dobu běhu MT-čka posouvá dál.

Hezké obchody. Sasa

Odesláno

Dobrý den, mám problém s importováním dat do MT4. Omlouvám se přdem, pokud už se to tu někde řešilo, nicméně projížděl jsem celé vlákno a nenašel tam odpověď. Postupuji přesně podle návodu a přesto mě MT4 při samotném importu "nenajde" ve stáhnutém souboru žádná data. Pro lepší ilustraci zasílám obrázek (bars mám nastaveno na 9999999; všechna data ve složce history smazána). MT4 jsem odinstaloval a nainstaloval znovu, sic to nepomohlo. Jako poslední možnost jsem zkusil soubor přejmenovat na USDJPY1.hst a dát ho přímo do složky histroy. To sice zdánlivě pomohlo, graf se objevil, nicméně při spuštění backtestingu se nic neděje (ani při testování krátkého časového intervalu a test musím ukončit kliknutím na STOP, přičemž MT4 zahlásí "program neodpovídá"). Pokud znáte řešení, budu rád, jinak plánuji zformátovat disk a zkusit vše z "čisté vody". Díky

2496

Odesláno

wellard:
odpověď je prostá, milý Watsone. Snažíš se importovat USDJPY do GBPUSD. Pokud chceš importovat USDJPY, musíš dvojklikem na symbol USDJPY - M1, pak přes browse data vyhledáš, po stisku OK se objeví v okně Import, vybereš buď některá nebo všechna a po stisku OK je máš ve stroji.
M.

Odesláno

No minimalne se mi nezda, ze importujes japonsky jen a mas na zahlavi okna napsano History center GBP/USD a nad okynkem File mas napsano Import: GBPUSD M1. Zkus se pred importem ujistit, ze importujes spravnou menu. Chce to dvakrat kliknout (doubleclick) na znak te meny v levem menu, jetsli se dobre pamatuju.

Odesláno

to all:
Chcem sa niekoho fundovaného opýtať, či je možné v MT4 priamo na grafe / 15 min /dostať sa o rok dozadu. Viem, že manuálne to ide, ale či je na to nejaká funkcia, ktorá to urýchli ?

Odesláno

Chtel jsem zeptat, pokud mam

TPShort = UpperEntry - TPmultiplier*iATR(NULL,PERIOD_D1,ATRperiod,0);

Pokud EA s takovymto prikazem bezi na napr. 15 minutovem grafu,
tak ATR se mi bude pocitat vzdy od 00:00 do 23:59 casu brokera?
Nebo se mi pocita od chvile kdy je prave prikaz vykonan - 24:00 ??

Tom

Odesláno

zdravím,
používám funkci Comment pro výpis několika údajů, jak na tom ten můj AOS právě je. Komentář s eobjeví vlevo v rohu, ale když tam zrovna jsou nějaké obchody, je to všechno přes sebe a tudiž nečitelné. Nevíte o nějakém řešení ?

díky
Golf

PS: já vím o dvou, ale jedno není dobré
1) vypisovat pomocí Print a číst si to z logu
2) když se to překrývá, přeskočit na jiný timeframe a doufat, že tam se to překrývat nebude

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...