Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobry vecer,

chcel by som sa s Vami podelit o svoj navod ako sa to podarilo rozchodit mne: po troch neuspesnych hodinach skusania ako rozbehnut MT4 podla navodov ktore som tu vycital som to nakoniec vzdal a zobral som to po svojom a to uplne od zakladu:ziadne mazanie,ziadne prepisovanie koncoviek atd,proste som otvoril nanovo instalovany MT4,prepisal som akurat max.bars na 999999999,otvoril historiu,oznacil M1 na EURUSD a dal importovat subor ktory som stiahol na Alpari M1_EURUSD. Tot vse.Ziadne subory netreba mazat. ;)

Sdílet pomocí služby

to all.

natahnul jsem si data z alpari.
mam tam na eur/usd M1...cca 750405 baru...offline
a ted me zajima jak se v tom pohybuje,kdyz chci kouknout na svice,rekneme 2003..a nejaky tem mesic....doufam,ze je mozne se v tom nejak rychleji pohybovat nez sipkou v levo,v pravo..to by me piclo..utocil bych se
luky

jo a dekuji za help

Sdílet pomocí služby

nevim si rady ,a tak jsem zase tu.
vcera jsem pracoval s daty z alpari..pracovalo to v pohode.data od roku 2004 do 2006
ale dneska jsem to zapnul,a kdyz dam otevrit data offline..najedu napr, na eur/usd M1,dam open...zvetsim si svice..a chci mrknout na zacatek ..rok 2004.ale ukaze mi to june 2006...nechapu to.delal jsem to presne jako vcera.
kdyz si otevru ty data offline..tak tam mam cca 750000baru.a vidim tam napsane rok 2004 az 2006

what is wrong with it.

dekuji za pomoc....
luky

Sdílet pomocí služby

BackTest “poznámka“
Už tady kdysi Volf zmiňoval, že je při backtestu zapotřebí zabránit v MT natahování dat a v návodu není poznámka jak. Kromě vytáhnutí kabelu od internetu jsem našel jedinou možnost.
Po importu patřičných dat do Tools, History Center a zpětné kontrole správnosti datumů u těchto dat, restartovat MT, ale předtím zrušit automatické přihlášení(login)-File-Login-Save Account Information a při zpětném startu MT se nezalogovat.Ve spodním pravém rohu je vidět stále “No Connection“.
Pak už tedy File,Open Offline a natáhnout patřičný graf vaši timeframe a testovat.
Jestli je lepší způsob sem s tím, ale zdá se mi, že je to pro nováčky důležitá poznámka.Sám sem mnohokrát překoukl natažená data a pak koukal na zlepšování (zhoršování výsledků):o)
(pro znalce banalita tak se omlouvám)
Jirka

Sdílet pomocí služby

Volf:
díky, testoval jsem už i u MIG a měl jsem mnohem lepší výsledky, než se stejnými daty u IBFX ??? Teď testuji ideální EOD a všímám si, že u IBFX vzniká menší prodleva. Systém má zavírat např. 19:00 a zavírá 18:59. Synchronizaci na PC mám Dimension 4. Minuta nehraje zase takovou roli, ale když má být něco přesně.
Asi to už přeháním.

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...