Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

Teď jsem to tak udělal a mám tam zase 512...
Jěště mě napadá, jestli by to nemohlo být tímto. Do Options, jak se dávají ty devítky, tak když je tam dám, zmáčknu OK a podívám se tam zpět, je tam 2147483647.
Jěště zajímavost, v tom okně Open Offline mám na výběr Chart (M1), kderý má 735757 bars, ale když jím roluju, vždy se mi to po chvíli vrátí zpět na aktuální datum.

Jinak verze 4.00 , build 197

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Me sla data podle navodu naimportovat celkem v pohode. Akorat je treba pri importu bedlive vybirat timeframe. Docela casto se mi darilo to importovat prave do 4h timeframe, pak jsem zjistil, ze pred importem clovek musi velmi peclive zadat ten 1minutovy (kliknutim a presvedcenim se, ze je 1min zminovan v zahlavi okna). Kdyz se to nepovedlo, tak jsem ten 4h vymazal (respektive zaznamy - vybrat vsechny a smazat pomoci tlacitka, ktere tam od toho je ;))
Devitkama to neni, mam tam taky tohle cislo. To je zrejme maximalni pocet baru, ktere je ochoten MT zkousnout.

Mam ovsem jiny problem :) - se skriptem period converter. Pretahnu ho na ten offline graf dle instruktaze, upravim na interval 5 z cisla 3, v journalu se zjevi hlaska, ze jsem skript natahnul uspesne (stejne tak v zalozce experts), a pak se nic nedeje - dlouho predlouho, proste ani tuk. Ani chybova hlaska, proste nic. Setkali jste se s tim? dik

Sdílet pomocí služby

Dzink: tak s tim jsem se setkal zrovna dnes :) ale nejak jsem to neresil, mam totiz nekolik rozkopirovanych MT na testovani, tak jsem ten spatny smazal a znova nakopiroval a uz to fungovalo. Nekdy MT proste udela nejakou haluz, driv jsem to dlouhosahle koumal cim to je, ale je to ztrata casu .... smazat a nahrat je moje osvedcena metoda :)

Mira

Sdílet pomocí služby

Vsechny zdravim,

pisu prvni prispevek do tehle diskuze, potom co jsem ji od zacatku precetl asi na ctyricatou stranku. Trvalo mi to nekolik dni, dal jsem nemel silu (zatim). Narazil jsem pri testovani na nekolik problemu, s kterymi bych potreboval poradit.

1) kdyz nainportuju M1 data EURUSD (stahl jsem je z toho ruskyho servru a import delal asi 2 dny), tak se mi automaticky zaktualizujou k poslednimu datumu. To by nebyl velky problem, ale stejne, nevite nekdo jak tomu zabranit? Jak pracovat jen s temi daty, ktere mam v souboru?

2)Testuju system Hans123, data mam od cervna 2004, ale test probehne jen na datech za posledni aktualni mesic (zari 2006). Nevite cim to je?

3)Jsem zacatecnik, ale chapu to tak, že stačí nalést jeden správný co nejvíce efektivní obchodovací systém, ten v MT4 plně zautimatizovat a vydelavat na forexu muze i uplnej nymand, kterej umi pustit pocitac a skript si z internetu stahnout ?

4)Obchodujete nekdo Hans123 live a jaky ma vysledky na EURUSD ?

5)MT4 jsem si stahnul od Interbank FX a otevrel u nich demo ucet. Proc mam program pod nazvem spolecnosti FXDD (odkazuje se na ni i v helpu)

6) jde u Interbank FX otevrit miniucet a za jakych podminek? Hledal jsem to na jejich strankach, ale asi spatne

Díky všem za trpělivost ;o)

Sdílet pomocí služby

to silverstribro

Co já se natrápil s tím testováním-je to polopaticky popsáno tady :

www.financnik.cz/art/recenze-sw/metatrader4-backtesting.html

Co je důležité, dělat to skutečně přesně podle návodu, i maličkost to může zhatit. Na obrázcích můžeš i kontrolovat jestli postupuješ správně. A pokud to skutečně nepůjde, souhlasím s Darkmanem - nelaboruj - nainstaluj zvovu. I to jsem už dělal.

Sdílet pomocí služby

Dzink: presne tak :) ja to delam celkem bezne, mam jednu instalaci "cistou" a tu jen rozkopiruju. Takze doporucuji zazalohuj ten stary MT (kvuli EA, Indicatory, presets ...) nainstaluj nove MT a z nej nakopiruj novy MT jen pro backtesting , do nej naimportuj data soupni tam EA a uz se muzes kochat backtestem.

Nekdy se taky stane ze vysledky backtestu nesedi a pritom mas stejny data (stejny data svicek) taky neresim smazu a udelam novy MT pro backtest.

Mira

Sdílet pomocí služby

na StrategyTesteru me prekvapuje rovnez i jedna malickost, ktere nejak nedokazu prijit na kloub i pri pouziti jakehokoliv jednoducheho EA a casove nezavislych indikatoru, vystupy vysledku maji pekny rozstrel pri testu na jinych timeframech

btw. ST na mne kazdopadne porad pusobi jako fajn utilitka, ale je nutno ji brat s rezervou a docela by me zajimalo takovy testing v TradeStationu :-)

Sdílet pomocí služby

to tawa

Tak som si to na tvoj popud vyskusal a otestoval som Igorovu DB metodu rucne a STesterom,nahodne som vybral januar 2006. Vysledok : tester -1500 pips, rucne +414 pips. Mozno je chybny EA,mozno ST, no ja som rucne urcite nespravil chybnu odchylku +2000 pips. Akurat som nevstupoval na zaklade DRI,to by bola drina ratat to rucne,ale bral som fixny range 120 pips,no to vysledky zasadne nemohlo ovplyvnit.Metody tohto typu byvaju robustne.

herman

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...