Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to Tomisek

Jakou mas HW a SW konfiguraci pro grafiku ? (ATI + Hydravision, nVidia.......... etc) jaké jsou monitory (rastry, značky) ? Na tom záleží co si s implictními okny v MT můžeš dovolit. MT disponuje u implicitních oken několika třídami (např. okno Orders si můžeš posouvat po monitorech jak libo bez ohledu na Main Window MTčka, grafy -ty implicitní ne). Ale jsou technky, jak si napsat "svá" Wokna ro MT. Dost to ale záležína OS a HW. Když napíšeš, na čem to jedeš, pokusím se ti poradit ......

JVC

Sdílet pomocí služby

to Tomisek

jeste jen tak na okraj - asi pristupujes k MT z nekolika prostredi (desk top + notebook, napr.) - kdyz tak mne oprav, jestli se pletu, nebo "druhy" monitor pripojujes podle nalady ? Ale obecne, kdyz uz se pro dva monitory rozhodnes, je to fajn, ale mely by byt minimálně stejne v rastru, popř. a to je ideálni, zcela identicke a samozrejme to musis zivit schopnym HW (ATI, nVidia, Matrox..... osvedcene)

JVC

Sdílet pomocí služby

TO jvcbroker
dekuji za pocatecni ochotu.
moje programovaci znalost,je temer nulova..komentar je treba.

tak ze.co chci kombinovat.
4 MA-6,12,62,144
DMI-14
W%R-100
W%-12
PSAR-step 0,05 max.0,2

VSTUPY-prektrizeni 6MA 12MA+DMI musi taky signalizovatz vstup,psar-long pod,nebo short nad
-W%R...20-NA SELL,...80 NA BUY

VYSTUP-PROFIT TARGET(10,20PIPS)

NEVIM JESTLI TOHO NECCHI MOC.
takze pokud je to blbost,tak se omlouvat,neznam vase progarmovaci znalosti.ja s tim bohuzel neumim.
Na programovani v v MT4 jsem koukal,ale moudry z toho nejsem.
pokud to nepujde nic se nedeje.pudu se drzet,asi toho co si myslim,ze bude dobre..pivoty,MA,dmi,W%R...A TO RUCNE.

JESTE JEDNOU DDIKY

L.RULC@seznam.cz
icq-430876110 (tu)

Sdílet pomocí služby

to LUKY

Z hlediska zadani co zkombinovat je to srozumitelne až na to např. která MA (simple, exp, weighted......) chceš namixovat do toho "golden cocktailu" :), popř. jestli si chceš jejich typ a periodu volit jako parametr v zadání, což je případ i ostatních indikátorů.
Signaly pro vstup a vystup z pozice kdyz tak probereme a vyjasnime po nejakem jinem komunikacnim kanalu (ale nepouzivam icq), když tak skype, nebo radeji yahoo! messenger, at nezabahnime toto forum vyjasnovací komunikaci. O vysledky, nebo ideu sveho mixu se tu dle sveho uvazeni s kolegy pak nasledne klidne podel (jestli se ti to neukaze jako "road to hell").
Z hlediska programatoriny to neni nijak unreal. Zivim se programovanim od roku 1985, specialitami pro burzu od ukonceni sve posledni university, coz je nejaky rok 1998. V pondeli se vratim od svych chlebodarcu z Londyna, tak jestli chces, probereme to zadani. Volaci znak v Yahoo! mam art_bloomberg2000.

good trade

JVC

Sdílet pomocí služby

TO JVCBROKER

ooooo,dekuji

typ MA 6-close,12-close,62-median,144-median.

dobre, ty vstupy a vystupy probere jinak...ja se tady pak o to podelim...:)

nemam zkusenosti s yahoo messeenger..ale mrknu na to.

v podeli,tak nejak zhruba budu pocitat s dalsi komunikaci.

zatim moc dekuji...sand to dame nejak dohromady a prispejeme tady k necemu dobremu...:)

luky
Sdílet pomocí služby

to forexak
Ja som nepisal,ze saxo pouziva MT4,ale jemu podobnu platformu.Nie som nejaky extra odbornik na traderske softy,ale podla mna cez MT4 obchodovat futures nie je technicky mozne. Tam je ten system poskytovania dat iny,ved mozes obchodovat tisice produktov. Ja mam popri MT4 na forex aj Medved QT na e-mini .Je free a robim s nim radsej nez s MT4.
herman

Sdílet pomocí služby

to Dzink
samozřejmě, že mám MT v pracovním režimu a natáhnutí programu na 2 monitory jsem již popisoval v dotazu. Myslím si, že tohle ale není řešení, které by se mě líbilo. Chci jen jednotlivé grafy přesouvat na druhý monitor. Děkuji za odpověď.

to jvcbroker
druhý monitor připojuji v práci a doma jedu jen na noťasu. HW s tímto asi nemá nic společného. U ostatních programů, které používám ke své práci to normálně funguje. Dva monitory používám již velmi dlouho, ale tento problém se mě zdá, že je někde v MT. Např. Pokud doublekliknu na horní modrou lištu Navigátoru, změní se mě na okno a to přesunout lze mimo hlavní okno MT, ale jednotlivé grafy nejdou. Můj HW je Acer Aspire 9504WSMi - procesor Intel Pentium M 760 2,0 Ghz, 5333Mhz 2MB cache, grafika ATI Mobility, Radeon X700 PCI 256 MB VRAM. I tobě dík za čas, který jsi s tím strávil.

Ahoj Tomáš

Sdílet pomocí služby

Dobrý den.

Četl jsem návod na rozběhnutí BackTestingu v MT4, zkouším to podle něj už skoro dva týdny, ale pořát se mi nedaří.
Problém je v importu dat. Postupuji podle návodu (i měny) a pokaždé se mi jich naimportuje jen 512 :(
Následně v okně "Open Offline" mi přibývají další charts (H1,H4,...), některé mají šedivou, jiné žlutou ikonku.

Máte někdo představu, kde bych mohl chybit?

Děkuji

Karel

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...