Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to dzink

potreboval bych pomoct s EA.
nevim na koho se obratit ohledne programovani.

mel bych par indikatoru,a chtel bych z nich udelat jednocduchy AOS..tady spis expert advisor pro MT4.
tak bych te chtel poprosit o pomoc,nebo kohokoliv jineho.
osobne nejsem zastance AOS,ale porad se tady o tom pise,tak se na to chci lehce vrhnout.
vytvorit nejaky jednoduchy aos,a ruzne si ho pak poupravovat.jestli to teda zvladnu.

dekuji za pomoc i ruzne rady...a to vsem

LUKY :)

Sdílet pomocí služby

Luky: Pokud se na to chces jen "lehce vrhnout" a stylem, tady jsou indikatory a pomozte mi s EA a s pohledem na vec "osobne nejsem zastance AOS", tak nevim jestli to neni plytvani tvym i casem tech, co ti budou ochotni s tim pomoct.
Osobne si vrhani se do problematiky predstavuji jinak a myslim ze pokud se chces vrhnout, nemelo by to byt jen lehce. :-)
Kazdopadne nejdrive bych se vrhnul nejdrive na cesky tutorial serial, ktery se objevil zde ve vlakne, jako uvod do MQ4 je myslim idealni.
Kaja

Sdílet pomocí služby

To all:

Mám 2 monitory a nejde mě přesouvat okno grafu z hlavního okna programu MT4 na druhý monitor. U VT je to řešeno tak, že je vše v samostatných oknech. Problém jsem sice vyřešil tak, že jsem roztáhl hlavní okno programu na obě obrazovky, ale není to ideální. Když se pak program otevře jen s jedním monitorem, ouvej, všechno zase vracet zpět.

Ahoj Tomáš

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...