Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dobry rano,

chtel bych se zeptat jak je mozne v MT4, ze mi nekdy jde a nekdy nejde zadat rano SELL STOP a BUY STOP.
hlasi to invalit S/P-STOP LOSS ,PROFIT TARGET.JE TAM NEJAKE OMEZENI OHLEDNE CISLA?
Zkousim breakout system-pending order-buy stop ,sell stop...ale nekde mi to veme (kdyz dam misto buy stop-buy limit a stejne tak u stop loss ,a stop limit)...to ale nechci.ja chci buy stop,a sell stop

jaky je presne rozdil mezi buy stopa buy limit,a
sel stop ,a sell limit?
nechapu proc mi to tam nejde zadat.
v cem je chyba-jedu demo.

dekuji za radu

LUKY :S
Odesláno

to volf

dekuji.

budu se na to muse znova podivat,protoze si myslim ze tim to nebude,
od aktualni ceny jsem vetsinou 10,ale 20pips.a uz pri zadavani mi to ukazuje ze to musi byt 5 pis od akt.ceny.
treba mi to blbne.
nekdy MT4 vypnu a zkousim to znova..pak to jde...tak nevim kde je chyba.

jeste jednou dekuji za radu
luky

Odesláno

vyber brokera

docela premyslim o vyberu brokera chtel bch nekoho s podporou MT4

na IBFX sem slysel nebo tu cetl nic moc reference

chtel bych se zeptat co mate vy jak jste spokojeni

diki

Odesláno

Ahoj,
stahnul jsem si na otestovani MT4 (build 197), ale z nejakeho duvodu mi nefunguji jednorazove skripty (napr. period_converter). Pri spusteni se do terminalu zapise loaded successfully, ale to je vsechno co to udela. Zkusil jsem si napsat, zkompilovat a spustit "dummy" skript viz nize, ale chova se to stejne - zase successfully loaded, ale "Ahoj" se nikam nevypise.
Delam neco spatne? Nebo je to bug? Diky za jakoukoliv radu.

int start()
{
Print("Ahoj");
return(0);
}

Odesláno

Zdravím vás všechy a děkuji za skvělou práci, kterou zde prezentujete. Chtěl jsem se zeptat, jestli může v MT4 běžet více EA najednou jako ve VT. Př. Zadám jeden EA do několika páru, abych zjistil účinnost v reálu (myslím tím na demu), ale běží jen v jednom okně. Když se obchod v tomto okně zavře, otevře se v jiném na jiném páru, ale běží zase jen ten spuštěny, ostatní vyčkávají nebo nevím.

Odesláno

Tomisek: Jedine omezeni je: na jednom grafu jen jedno EA. Kolik ale grafu/EA mas otevrenych neni omezeno. Pak uz jen zalezi na EA jak je napsane, muzes mit samozrejme zaroven vice obchodu otevrenych od ruznych EA najednou. Jediny problem se kterym se muzes setkat je, ze pokud se dve EA pokusi napr. otevrit pozic v jednom okamziku, pokud to nemas osetrene, muze nastat chyba ... "Trade context busy" tusim se to jmenuje.

Kaja

Odesláno

koblih:

díky za rychlou odpověd. Na jednom grafu jen jeden EA to je jasné, ale jeden totožný EA na více párech (oknech). Mě běží jen na jednom páru a ta mrcha si vybere vždy mínus a v jiném okně by byl třeba ziskový. Proč to nejede všechno najednou, když v každém okně je jen jeden EA. Tohle jsem měl na mysli.

Tomáš

Odesláno

Tomisek: To jako by ses me ptal na to, ze mas dve auta uplne stejne barvy a jak je mozne teda ze ti to jedno nejezdi. :-) Ale nejspis to EA neni delane na to aby melo otevreno vice pozic na vice parech. Objednavky od jednoho EA se identifikuji bud pomoci Commentu a nebo pomoci MagicNumberu. Pokud pouziva to EA pro vsechny pary stejnou identifikaci, pak se to muze chovat jak popisujes. Ale toto uz je spise vesteni z koule. Jak rikam zalezi jak je to EA napsane.

Kaja

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...