Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj díky za pomoc.
Mám wcci v MT 4 a nejde mi to zobrazit .Hledal jsem v diskusi , ale nepodařilo se mi to najít.Mám to v templates a to je vše co jsem s tím udělal.Nejsem moc na nastavování , ale snad to tam nějak s Vaší pomocí dostanu. Ještě jednou díky a hodně štěstí v obchodování Roman

Sdílet pomocí služby

Dobrý večer Hermane ,

Ne ne takto jsem to nemyslel nefunguje mi to jako systém , problém je v jakoby posunutých křivkách . V originálních manuálech je grafické znázornění jiné než jak vypadá v MT4 . Křivka turbo a trend jsou jakoby posunuté a to mne mátlo , pokud jsem se pokoušel obchodovat paterny podle woodieho systému tak mi nikdy nefungovali a tak jsem od testování ustoupil . Teď testuji klasické CCI s periodou 21 a tam mám vůbec nejlepší výsledky . Momentálně vyhledávám další paterny které bych používal , prozatím mám jen tři , ale je to dostačující . Ono když se člověk trochu zadívá na klasické paterny CCI zjistí že jsou ve své podstatě takřka stejné jako u WCCI. Normální CCI mi funguje lépe než WCCI protože jsem si našel vlastní cestu jak paterny vidět a v tom je rozdíl protože u WCCI dodržujete to co vám někdo jasně předepíše a podle tohoto mi to nešlo .Ale ještě jsem ho nezavrhnul jen prozatím protože testuji v MT4 , příští rok plánuji koupit nový počítač a nainstaluji Sierru a do ní klasické WCCI tak potom dám vědět zda jsem přehodnotil svůj názor .

Sdílet pomocí služby

Uspesny zacatek tydne vsem.

Chtel jsem po nejake dobe otestovat a zoptimalizovat nejaky AOS a kdyz spustim optimalizaci v aktualizovany MT4, tak nedostanu zadny vysledek jednotlivych nastaveni. Tester pouze uvede hlasku, ze bylo otestovano tolik a tolik varianci a presne stejny pocet nebyl zarazen do reportu, protoze nebyl vyznamny /muj lehky preklad slabeho anglictinare vety:There were 20 passes done during optimization, 20 results have been discarded as insignificant/.Nevite co delam blbe?

Diky Mirek

Sdílet pomocí služby

Ahoj nevite nekdo, proc mne MT otestuje v klidu mesic a pul do zadu a potom uz zadne vysledky neukazuje? Podival jsem se do zalozky Jornal a tam je tato hlaska pro ostatni dny: invalid stoploss for OrderSend function a Invalid price for OrderSend function. Divny ale je, ze mesic a pul to otestuje bez jakychkoliv problemu a zacne to hazet tyto chyby az do 28.8.06. Data jsem stahnul z alpari a aos pouzivam od volfa, ten vylepseny. Diky

Sdílet pomocí služby

Obcas se snazim trochu se naucit programovat v MT a narazil jsem na problem - mam pomerne primitivni EA, ktery se tvari OK, ale nerealizuje zadne obchody. Princip je krizeni dvou MA jako signal a filtrovani trendu na vyssim timeframe pomoci dalsiho MA, takze zadna novinka :) kazdopadne mam zrejme nejakou chybu bud v posilani orderu, nebo v definici toho prekrizeni... uz fakt netusim, co jsem tam pokonil. Mohli byste se na to mrknout? dik

2365

Sdílet pomocí služby

dzink: Jestli se dobre divam tak na radku 60 mas cyklus pres vsechny otevrene objednavky
for (i=0;i
ktery je ukonceny az na radku 88

a uvnitr toho cyklu mas obe podminky pro vstup. Ale pokud nemas otevrenou zadnou objednavku nikdy ti to do toho cyklu nevstoupi a tudiz nic neotevre, takze takovy zacarovany kruh. Asi by to ten cyklus
for (i=0;i chtelo zavrit pred tim otviranim pozic. Treba hned na radku 66, pokud chces mit otevrenou vzdy jen jednu pozici pokud zjistis v tom cyklu ze mas uz neco otevreno uz se nesnazit otvirat neco dalsiho a jen udrzovat otevrene pozice.

Kaja

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...