Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

Marek24:
Ale jistě, funkce TS funguje v terminálu klienta, ale posouvá SL, který je u brokera. Takže v případě výpadku spojení přestává modifikovat SL u brokera, ale SL již je modifikovaný předchozí činností a funguje. To je velký rozdíl oproti "takzvanému" trailing stopu u VT, který nemodifikuje SL na straně brokera vůbec, ale pouze vypíná pozici při poklesu ceny pod stanovenou úroveň a to ještě až na konci svíčky (což je např. při zprávách naprosto nepoužitelné).
Milan

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Volf
Vsjo jasno.
O tom som hovoril.Keď sa preruší spojenie,alebo nedaj bože vypne comp a odíde.Preto som spomenul, že funguje ako EA.Na proti tomu je broker kde to proste zadáš a moduluje to broker či ti ide platfotma, alebo nie,ale to je o inom. Pri MT4 musíš byt on line ináč ako si povedal platí posledná modulácia.
Marek

Sdílet pomocí služby

Wolf ,

Taky jsem na tu informaci narazil , ale AJ neovládám tak je mi to prd platný . Ale docela by mne zajímalo jaká jsou pravidla nemůžete je ve zkratce někdo nastínit ?

Jinak bych se chtěl někoho zeptat jestli je v MT4 Dollar Calculator ? nikde jsem ho nenašel , případně jestli se dá doinstalovat . Dík REN

Sdílet pomocí služby

Nevím, jakou informaci. Jestli myslíš NFA postih IBFX, tak to sem dával kdosi jiný. Ale jedná se o to, že 3x jim bylo prokázáno snížení kapitálu na nižší hodnotu než NFA povoluje.
V MT4 dolar kalkulátor není, ale pokud si stiskneš kříž (prostřední tlač. myši nebo na NB obě tlačítka) a pak podržíš levé tlačítko myši a táhneš, zobrazí se počet pips. A ty jenom přepočítáš na $ dle dané měny. To ale není podle mě tolik důležité. Pro dobrou analýzu grafu nejlépe poslouží pips.
P.S.: Na AJ je dobré se podívat... (Ale to ty víš, jsi tu registrovaný déle než já). Na forexu se bez ní neobejdeš ;).

Sdílet pomocí služby

Zigon ,

WCCI jsem v MT4 zkoušel , ale moc mi to nefungovalo ,.Tady jsou nějaké doplňkové variace pro MT4 a VT které jsem vyhledal ve vlákně Woodie v Praze - FOREX (pouze prvních 7 stránek ) . Jinak projděte si pořádně vlákna věnovaná MT4 a Woodie v Praze Forex , najdete toho mraky .

VT : WCCI.vtscr (3kB)
: Woody_CCI3.vtscr (3kB)
: : CCI_20.vttrs (3kB)

MT4 : SuperWoodieCCI.mq4 (4kB)
: WoodiesCCIx.ex4 (5kB)
: Timer.mq4 (3kB)
: CCI.zip (29kB) CCI.mq4 (2kB)
: LSMA in Color.mq4 (3kB) SuperWoodieCCI.mq4 (4kB) i-GentorLSMA&EMA_v[1].mq4 (4kB)
: WcciPaterns_Hist.mq4 (35kB)
: CCI_Entry_Signal_System.vttrs (2kB)
:

staženo přímo z klubu Woodie : woodies_cci.zip (21kB)
Sdílet pomocí služby

Sakra ty odkazy jsou neaktivní tak to zkusím vložit ještě jednou , pokud se to zobrazí opět neaktivní tak si to musíte najít v těch vláknech sám .

VT WCCI.vtscr (3kB)
Woody_CCI3.vtscr (3kB)
CCI_20.vttrs (3kB)

MT4 SuperWoodieCCI.mq4 (4kB)
WoodiesCCIx.ex4 (5kB)
Timer.mq4 (3kB)
CCI.zip (29kB) CCI.mq4 (2kB)
LSMA in Color.mq4 (3kB) SuperWoodieCCI.mq4 (4kB) i-GentorLSMA&EMA_v[1].mq4 (4kB)
WcciPaterns_Hist.mq4 (35kB)
CCI_Entry_Signal_System.vttrs (2kB)

staženo přímo z klubu Woodie woodies_cci.zip (21kB)

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...