Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobry den všetkým traderom

prosim vás chcel by som vás všetkých požiadať o jednu radu, používam MA_Crossover_signal indikator v MT, a nastaví sa tam zvuk signál ked jedna ema pretne druhú, ibaže mne to akosi blble a pípa mi to skoro vždy aj ked sú emy vzdialené, nevedel by mi prosím niekto s tým pomôcť ?

Dakujem

Sdílet pomocí služby

pridam taky jeden dotaz :-) a trochu jsem se do toho zamotal... ale jde vubec v MT4 k pozici priradit nejakym zpusobem comment az v dobe kdy uz jsem v trhu? respektive jde tuhle vec nejak obejit jednoduse, puvodne jsem si takhle chtel idetifikovat jednoduse pozice otevrene rucne o ktere by se mi pripadne postaralo EA v ramci potreby... ale ted babo rad :-)

Sdílet pomocí služby

[bold] rtx:[/bold]
No zalezi jak to mas napsany... zpusobu bude vic, napr deklaruj [bold]globalni[/bold] promenou kde bude mit oteviraci cas aktualniho baru. tzn.

int OpenBarTime = 0;

no a pak uz budes jen hlidat jestli se promena OpenBarTime nerovna oteviracimu casu akt. baru. pokud nerovna pipnes a naplnis promenou aktulnim casem

tzn.

if (OpenBarTime!=Time[0]){
PlaySound("alert.wav");
OpenBarTime = Time[0];
}

[bold] Luky: [/bold]
Na toto tema jsem videl hodne indikatoru bohuzel nestahoval jsem to.... mrkni na forex-tsd.com, strategybuilderfx.com, popripadne na strejdu googla ten vi vsechno
www.google.cz/search?q=candlestick+mq4

[bold] Tawa:[/bold]
Komentar lze zadavat jen pri zadavani objednavky pomoci funkce OrderSend(), pro jakoukoliv jinou modifikaci slouzi funkce OrderModify() a to neumoznuje menit komentar

Sdílet pomocí služby

Jambojan
Trailing Stop funguje ako takzvaná vlečná stopka,ktorá sa posúva za market cenou oTebou zadanú vzdialenosť v Tvojom prípade 15.Keď sa cena obráti proti Tebe mala by narazit na túto stopku.V každom prípade by si tam mal mať aj pevný Stop poprípade aj PT, lebo TS není na strane brokere, ale len ako EA tada v prípade nejakého výpadku spojenia máš problém tak je to u MT.Sú síce brokeri kde sa to dá nastaviť aj u nich,ale to nie je Tvoj prípad. Prečo Ti to nezafungovalo to neviem.

Sdílet pomocí služby

Marek24:
bohudík nemáš pravdu. Trailing stop v MT4 funguje tak, že modifikuje stop loss k dané objednávce na straně brokera. Takže při případném výpadku spojení funguje SL, který má objednávka na serveru brokera nastaven před výpadkem spojení (rozdíl oproti používání TS u VT).
Trailing stop se aktivuje v okamžiku, kdy zisk pozice překročí velikost v pips, kterou si určíš. Pokud je tedy TS nastaven na 15 pips, při zisku 15 pips posune SL objednávky na serveru na zisk 0 a každým dalším navýšením profitu posune SL na max. zisk - TS. Přitom nemusí být předem zadán žádný SL ani TP. Funguje to stejně u jakéhokoli brokera (s MT4), protože je to záležitost programu MT4. Ale např. u MIG jsem se setkal s tím, že se o tuto funkci musí požádat.
Milan

Sdílet pomocí služby

Volf Že je vlečná stopka tak v tom sa zhodneme je to jasné s tým posúvaním po prvých 15 to ide logicky na 0 atd.Že to není na strane brokera som vychádzal z prekladu manuálu MT4 nicka Vachnikd kde sa na strane 18 jasne píše ,ako to funguje s dôrazným upozornením (červeným) ,že to nie je na strane brokera.Keď je to chybné tak sorry.Dôkaz prikladám. Marek

2310

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...