Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

MetaTrader 4

Volf

Doporučené příspěvky

No CHAS mysli spise rucni testovani strategie, tedy otevru graf + indikatory, atd., vyberu si nejake obdobi ktere chci testovat, posunu casovou osu na zacatek tohoto obdobi a pak mohu krok po kroku se posunovat v grafu a indikatory a ceny se mi vykresluji tak jak to probihalo, tak jak to ma treba na komoditach Track 'n Trade Pro.
Kaja

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To: Volf

Prosímtě Milane skus se mi ozvat.Pamatuju si že jsi se někde zmiňoval že máš ůčet u MIG Investments.Já si ho tam zakládám a řeším problém,že mi notáři odmítají ověřit pas v ČR to totiž zákon zakazuje.
Pokud se ohledně tebe a MIGU pletu tak aspoň napiš budu docela hodně čekat na odpověď...

Popřípadě kluci jestli někdo víte jak na to napište.

Potřeboval bych radu jak jsi to řešil ty....
Jinak mám email v informacích tak pokud nechcete offtopicovat tohle vlákno budu rád za odpovědi na e-mailu díky.
omlouvám za offtopic ale nechtěl jsem volfa spamovat na emailu.

Sdílet pomocí služby

Díky,
to bude ono. Ten link jsem již dříve zaregistroval, ale nevěnoval jsem mu pozornost, protože jsem si vzal do hlavy, že to musí jít v MT4. Takže jsem hledal něco, co není. Na škodu to ale rozhodně není, aspoň jsem se s MT-čkem trochu blíže seznámil.
Testování AOS rozhodně není špatná věc, rychle ukáže jestli je systém OK na větším vzorku dat. Při pohledu na hýbající se grafy a indikátory je však možno ještě vycítit další informace mezi řádky, které pohledem na suchá čísla nejsou vidět.

Sdílet pomocí služby

Dobry den

Chtel bych jse jen na neco zeptat ...zdalo se mi zbytecne kvuli takove blbosti zakladat nove vlakno a taky hlavne nechci aby to vyznelo jako nejaky Ego-narcisticky blabol ale proste ...

Obchoduji sice jen demo ucet skrze MT4 a nepouzivam zadny sofistikovany system jako WCCI ,eliott ,tunely atd (zatim jse je jen ucim) ale i tak ciste pomoci RSI a dvou MA a SL nastavovaneho "tak akorat" jse mi povedlo za á mesic puvodni ucet 3000USD navysit na á 8500USD !!?! Jde mi jen o to jestli neni mozne ze by byl demo ucet nejakym zpusobem modifikovany tak aby dava pocit "ze mi to jde" a abych jsi proto u nih okamzite otevrel ucet :)????

Je mi naprosto jasne ze neco takove nemuze dlouhodobe fungovat a nikdy bych timto zpusobem neobchodoval sve skutecne penize ale jde mi hlavne o to jestli jsou ty data v poradku a jestli je muzu s klidem pouzivat k paper-tradingu?

Dekuji

Sdílet pomocí služby

tawa, dzink

Uz 2 tydny Forex tester pouzivam a musim rici, ze to je docela znamenita vecicka s par mouchami: graf se neposunuje automaticky pri spusteni simulace(musim ho porad presunovat az dojede na zarazku), omezene mnozstvi indikatoru a moznosti nastaveni indikatoru(dalsi ale pomerne rychle pribyvaji), nicmene zakladni jsou zde vsechny vc. Fibonacciho urovni. Prostredi je temer totozne s MT4 a prubezne se vse vychytava a vylepsuje, cca kazde dva tydny. Vynikajici je simulace pri vsech a zejmena vysich timeframech - tzn. obchoduji treba na 4H grafu a vidim, jak se bar vytvari(tzn. musim 4x kliknou nez se zobrazi dalsi graf). Import dat z Alpari probehl naprosto skvele, da se naimportovat vsechno, co Alpari nabizi. Kazdej si muze testnout, jak to funguje na omezenem demu(par kliku). Pro manualni testovani naprosto famozni, pro koumaky open interest na doprogramovani ruznych indikatoru...Myslim, ze nebude trvat dlouho, nez zde bude poradna davka indikatoru, i kdyz je to teprve v plenkach. Usetri to opravdu spoustu casu pri manualnich backtestech a hodin stravenych nad programovanim MQL4.

Cena 160USD!!! - za ty prachy naprosto uzasne, potom nechapu proc TNT stoji takovej ranec...?
Zdravi Martin

Sdílet pomocí služby

Nox: mozny to klidne je, pokud ta strategie je funkcni... na demu se obchoduje snaz, nejsou tam tolik ty emoce :) Pokud takhle obchodujes konzistentne, muzes to zkusit live. Ale chtelo by to mit na demu za sebou aspon 50 obchodu, pak se jedna o aspon trochu rozumny vzorek.
Mimochodem - tunel zas tak "sofistikovany" z hlediska indikatoru neni - jsou to dva az tri MA plus definovane vystupy ;) V jednoduchosti je sila.

Sdílet pomocí služby

Mecini>> sleduji ten projekt uz delsi dobu a jak jsem psal... tenhle tool mi prijde uz mnohem vychytanejsi nez TNT a je pri tom za velmi dobrou cenu... kdyz jsem ho zkousel pred nejakou dobou tak jeste tam nebyly ani Fibo urovne a indikatory neslo moc idealne nastavovat atd. atd. a tedkom kdyz na to koukam tak je to zas uplne nekde dal

btw. to vykreslovani svicky je jedna z nejlepsich veci pro backtest a pokud by tam byla moznost mit i tickova data + mit k nim dostup od nejakeho brokera tak uz to nema chybu :-)

Sdílet pomocí služby

Chas: Jo sohlasim s tebou, az budes mit nejake poznatky prosim napis.

Kaja

chas Napsal:
-------------------------------------------------------
> Díky,
> to bude ono. Ten link jsem již dříve
> zaregistroval, ale nevěnoval jsem mu pozornost,
> protože jsem si vzal do hlavy, že to musí jít v
> MT4. Takže jsem hledal něco, co není. Na škodu to
> ale rozhodně není, aspoň jsem se s MT-čkem trochu
> blíže seznámil.
> Testování AOS rozhodně není špatná věc, rychle
> ukáže jestli je systém OK na větším vzorku dat.
> Při pohledu na hýbající se grafy a indikátory je
> však možno ještě vycítit další informace mezi
> řádky, které pohledem na suchá čísla nejsou
> vidět.
>

Sdílet pomocí služby

mecini: Hmm diky za info, to vypada zajimave, a za ty penize je to zadarmo. Pisou ze maji i pro programatory "open interface", stahnul jsem si z jejich webu nejaky indikator a mrkl na zdrojak, je to podobne C-cku neni to uplne MQ4 ale da se rict, ze to je podobne, takze dodelat si nejaky indikator by mozna nebyl takovy problem.
No az bude chvilka mrknu na to.
Kaja

Sdílet pomocí služby

Koblih:
Na ty poznatky si asi ještě počkám. Jsem totální začátečník. Zkusil jsem si zobchodovat demo EURUSD podle stochastiku. Systém nechci konkretizovat, neboť není z mojí hlavy a nechci porušovat autorská práva :-).
Jde o to, že se vyskytla vzorová formace pro daný systém a obchod proběhl takřka ideálně. Následně jsem zkoušel obchodovat další dny a hodiny jsem čučel do obrazovky a nic. Proto jsem hledal vhodný backtest, abych si ušetřil čas čekáním na vhodnou formaci..
Taky se musím přiznat, že moje angličtina není nejlepší :-(

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...