Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nešlo by u toho Migu obejít to ověření pasu tím že se jim tam fyzický objevíme?Aspoň bychom to očíhly co jsou zač.Jo a nevíte někdo kde mají účet u banky kam se posílají peníze?Pfeit

Odesláno

to all:

jen doplním rady od DarkMana o maličkost ohledně backtestingu.

Pokud uděláte test a na křivce balance/equity máte nějaký podezřelý výkyv, stačí najet kurzorem na onen bod a dvakrát kliknout a v datech Results jste právě na tom místě.Pokud jste si nechali vykreslit vstupy a výstupy přes open chart, stačí potom jen v Results dvakrát kliknout na onen úsek.
Podobné to je i z optimalizací.Pokud máte optimalizaci dokončenou, je možné na nejlepší výsledek, který se vám hodí v Optimization Results dvakrát kliknout a máte EA nastavenou podle Results.
Komu se nechce listovat dlouhým reportem mezi čísly je možné ještě na grafu optimalizace kliknout na pravé tlačítko a dát si 2D surface a nejtmavější políčka jsou nejefektivnější.Dá se zde měnit ještě sledování různých částí testu.
Mnoho z Vás to už určitě zná, tak nezlobte:o) ale třeba se to bude hodit nějakým začátečníkům.
Jirka

Odesláno

Nemá někdo problém v posledních dnech s "no connection" na live účtu? Mám tu 2 notebooky a na jednom mi live jede a na druhým mám no connection (stejný internetový připojení). No connection to hlásí na tom jednom od včera, Win XP firewall je vypnutej, procházel jsem všemožný nastavení sítě a pořád na to nemůžu přijít, proč na tom jednom počítači to běží a na druhým ne. Pokud se s tím někdo setkal, prosím o radu.

Odesláno

To all:

takže problém z piatka, kedy všetky ziskové obchody akosi u IBFX "prehliadli" a nechali mi hodnotu z účtu zo štvrtka, mi včera večer (po okamžitej reklamácii v pondelok ráno) vyriešili a chýbajúcu sumu mi doplnili aj s ospravedlňujúcim mailom. Verím, že všetci, čo ste mali podobný problém máte už svoje peniaze na svojom účte v adekvátnej výške.

Odesláno

Dík za rady, zkusím reinstall. I když na tom jednom počítači přestal fungovat Metatrader i od StrategybuilderFX, což vypadá, jak kdyby se někde změnilo nějaký nastavení a blokuje to packety pro MT, když od různejch brokerů to nefunguje. :S

Odesláno

Tak reinstall vše vyřešil. Nevím co se stalo, ale na tom jednom počítači prostě přestali fungovat 2 MTčka a obě jsem musel přeinstallovat. Teda odinstalovat a znovu instalovat, oprava instalace nepomohla.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...