Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek>> verzi pro PDAcka maji a nabizeji ji ke stahnuti, jinak v blizke budoucnosti asi je otestuji na ostro, chtel jsem sice puvodne dalsi prostredky poslat do IBFX, ale uz delsi dobu, jako favorita mam momentalne MIG, takze pak budu podavat hlaseni :)

Odesláno

Dneska mi přesně po dvaceti dnech užívání vypnul FX demo účet, provedl jsem novou registraci a založil nový demo účet. Pod svým profilem v MT4 ,mám uložené své původní nastavení a grafy a nemůžu tento profil v novém demo účtu otevřít. Ostatní vzorové profily přednastavené v MT4 normálně fungují okno Market Watch jede. Při otevření mého profilu naběhnou včechna okna tak, jako dříve ale jsou černá s nápisem "Waiting for update". Refresh nezabírá, už jsem vymazal i historii grafů, restartoval .....
Live účet s tím samým profilem normálně jede. Nevíte někdo čím by to mohlo být, aby se grafy profilu načetly? Mám tam toho docela hodně , tak ať to nemusím dělat včechno znovu. Děkuji. Petr

Odesláno

MarekSk: mas nekde zdrojak k tomu tvymu mluvicimu tunelu? Potreboval bych ho jenom na GBP/USD a USD/CHF, mam pocit, ze mi hlasi i jiny pary :) Kdybys ho hodil na sklo, byl bych ti vdecny.

Odesláno

Glader:

ja som mal najprv tiež demo od IBFX, ale presne kvôli tomuto istému (rýchle vypnutie demo účtu) som si otvoril demo zo StrategyBuilderu a už vyše mesiaca ide bez problémov. Myslím, že aj tu na fóre niekto spomínal, že by to malo byť časovo neobmedzené.

Odesláno

Ahoj, napsal jsem si takovy skriptik, mozna to nekomu bude taky ku prospechu. Vylije historii objednavek do CSV souboru, ktery lze pak lehce otevrit v excelu. Da se fitrovat objednavky podle OrderSymbol(), OrderComment() a OrderMagicNumber(). Jak to funguje, kde si nadefinovat obsah a fiormat exportu je popsano uvnitr. Kaja

1661

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...