Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Maatej:
Opet te odkazu aby jsi si precetl vlakno Breakout Systemy, vse je tam receno :)
Recalculate se pouziva kdyz naimportujes data do History tak musis rict testeru ze si ma znovu sestavit data pro backtest, ja to mam zaskrle stale tim nic nezkazis tester bezi akorat o minutku dyl.

Mira

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Maatej>> jenom takove mensi doplneni, mozna je lepsi spise davat cisla pri backtestingu v pipsech nez usd aniz se uvede nejaky prepocet

zkusil jsem rovnez backtest za tvou uvedene obdobi a rekl bych, ze vysledky +/- sedi, akorat ja jsem je mel o neco malo lepsi...

Odesláno

Mozno pre vas blba otazka, ale aj tak sa opytam;). Ked chcem nechat bezat na deme system Hans123 a zapnem pocitac neskor ako o 10:00 (napr o 11:30), ked ma zratat high a low od 6:00 do 10:00, nastavi aj tak entry prikazy? Alebo musim zapnut pocitac skor ako o 10:00?

Vdaka.

Martin

Odesláno

To vaclavik.mich

System WoodieCCI som skusal vo VT. Vytvoril som aj system, ktory vyuziva ZLR. Ale pravda je taka, ze vdaka absencii 3min. grafu ako vo VT tak aj MT je WoodieCCI neobchodovatelny - mimoriadna strata. Da sa obchodovat na GBP/USD denny graf. Kedze nie som doma, tak neskor umiestnim do vlakna Obchodne systemy a indikatory moj system - striktne sa drzi pravidiel. A pridam aj vysvetlenie.

Odesláno

a není to jen otázka správného seřízení ??? myslím že optimální nastavení sice neexistuje ale co ho měnit ? teď plácnu... třeba si dělat backtest po měsíci na všechny nastavení a seřídit systém na další týden... nebo tak něco kdyby se to zautomatizovalo tak by neměl být problém.. nezkoušel to někdo??? i na jiných systémech...

Odesláno

Já ho používám na 5-min. grafech a jede mi to v pohodě. Používám WCCI + SideWinder, ukazuje mi to kdy jde trh do strany. Dnes v 9:00 např. mi krásně ukázalo vstupy do trendu při vybírání zisků. Chce to experimentovat s nastavením period. Už to myslím někde psal SID.

Milan

Odesláno

Maatej:

Kdyz prodas nebo koupis, tak automaticky na grafe spatris Zeroline - teda lini nakupu se spreadem, cokoliv nad ni {pod ni} ve smeru tradu je + a opacne -, jen to zkus a uvidis :] taky se da nastavit v properties grafu ruzne graficke vychytavky...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...