Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@ tawa
u MigFx treba ratat z trochu dlhsou dobou na zriadenie uctu, podla svajciarskych zakonov musia byt vsetky podklady zaslane postou. Email a fax nie je akceptovany. Je to u nich na stranke. Inak to vyzera lakavo

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Volf:

ve vlákně "Breakout" jste uvedl report za jeden měsíc. Můj dotaz se týká nastavení (nebo programování) MT4. Jak se vám daří v "Strategy Tester Reportu" dosáhnout, aby se v sloupci "Profit" tiskla hodnota v podstatě v pips-ech a ne v dolarech? Lépe se pak ve výpise orientuje a nemusím např. pro GBPUSD pořád dělit 7.
(Doufám, že se mi to povedlo popsat srozumitelně)

Díky Sasa

Odesláno

sasa:
předně navrhuji tykání. Abych dosáhl hodnoty v pipsech v testeru, používám na testování brokera, který obchoduje velikost lotu 100.000 GBP/USD, což tedy není Alpari, ale v mém případě IBFX a dále zadám obchodovat 0,1 lotu. Tímpádem je velikost zisku v $ rovna zisku v pips. Ale také jsem dříve u Alpari obchodoval 1/7 lotu a pak to taky vycházelo.
Milan

Odesláno

namodro
pokud jsem dobře pochopil co potřebuješ, tak trailing stop by ti mohl pomoct. Ten posunuje S/L za cenou v předem stanoveným intervalu, min. 15 pips. Aktivuje se, jakmile je tržní cena x tebou stanovených pipsů + 1 nad tvojí vstupní cenou. Akorát že pokud není trailing stop potom vypnutej, pokračuje dál v posunování S/L za cenou.

Odesláno

LiP:
Díky. O trailing stop vím, ale to nepotřebuji. Potřebuji jednorázově posunout stopku a nechat ji tam. Některé lepší programy pro trading komodit nebo akcií to umějí (údajně), tak mě zajímalo, jestli to nějak nezvládá i MT.
Petr

Odesláno

namodro
jsem si říkal, že tě bude spíš zajímat to jednorázový posunutí. O tom nevím, řekl bych že MT4 to v sobě nemá, takže asi jak si říkal, leda naprogramovat. Zkus pohledat po netu, možná už to někdo udělal.

Odesláno

Poslední měsíc mi vypadávají určité časové úseky v datech na platformě od Interbank FX. Jde o dvou, tří pěti......ale i půlminutové a delší výpadky - přeskočení vteřin na hodinách v okně Market Watch. Někdy je prodleva delší, že i MT4 hlásí zvukovým signálem nové natahování dat do otevřených grafů. Délka je nahodilá ale neustále se opakuje, takže souvislé počítání času je spíše méně časté. Mám staženou MT4 od Interbank FX v demu. Už nevím čím by to mohlo být, nemá to souvislost ani s naším časem ani s hlavními obchodními hodinami burzy. Rychlost připojení - měřeno na www.rychlost.cz
512 kbit/s a více ,
stahování:370.192 kbps (46.274 kB/s) , při dalším měření 512 kbps a více
upload:453.904 kbps (56.738 kB/s)
web odezva:min:24.8ms průměr:33.1ms max:63.2ms
Nevíte prosím někdo čím byt to mohlo být ?

Předem děkuji. Petr

Odesláno

Petros>> asi ti neodpovim moc vecne, ale obdobne problemy jsem mel sveho casu, kdyz jsem presel na pripojeni ADSL, protoze docela casto se stavalo, ze ve spicce se ztracela connectivita, zkus mit treba Ping zapnuty na servr Interbanky jestli to neni tim.... u mne se v nekterych casovych usecich stavalo, ze polovina dotazu byla time outovana, evidentne ten pripojny bod mel naddimenzovanou agregaci.... po telefonatu na providera a po ubezpeceni, ze se na to mrknou :) plus budou navysovat vsem rychlosti, jsem pak uz tyhle problemy nezaznamenal

Odesláno

uff bych se jeste jednou rad optal jestli vsem bezproblemove jely data z Alpari?? Nejak porad s tim bojuji a nedari se mi zprovoznit na tom rozumne strategytester :-/.... treba kdyz pouziju Volfuv EA na Hansuv breakout, tak bud mi vyhazuje hlasku invalid price order a pokud nejakym nasatavenim pokus/omyl dosahnu, ze objednaky se umisti tak zas jsou hozene o nejakou stovku pipsu mimo

Odesláno

to tawa
zdá se mi to divné, používam Alpari data a takhle se nechovají.
Udělej pokus: v Strategy testeru si omez časový úsek pro testování třeba na 1 den (zaškrtni "Use date" a nastav hodnoty) Pak zjistíš jestli je to v datech nebo v EA.

At se daří. Sasa

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...