Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky za rady.... snad na to prijdu, maximalne zvolim taktiku pokus omyl :)

jinak na strankach moneytecu jsem se docetl, ze vyuzivaji cas GMT+1, coz by teda mel byt nas CET time

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Díky Mirku,
data se mi podařilo obnovit, vzniká to při přelogovávání z dema na live účet v jedné spuštěné platformě.
Přeházování grafů v liště jsi pochopil správně, již to mám tedy vyřešeno profilem.

Ještě jednou díky.
Petr

Odesláno

Volf:
Díky za info. Ovšem v tom případě mám další dotaz. Včera mi konečně IBFX spustili live account. Odinstaloval jsem (pro jistotu) MT4 ze Strategybuilder a stáhnul MT4 z IBFX. Po zalogování mi naskočil live update s novou verzí, updatoval se, zrestartoval MT a grafy zůstaly prázdné s nápisy "Waiting for update". Původně jsem myslel, že třeba IBFX končí páteční obchodování dřív (stahoval jsem to kolem 21.00), ale zřejmě je tedy problém jinde. Zkusil jsem to ještě na jiném počítači a dopadlo to stejně. Nemáš potuchu, kde by mohl být háček? Ještě dodávám, že nejsem za proxy serverem, zkusil jsem i vypnout windowsácký firewall, a MT4 ze Strategybuilderu mi předtím v pohodě běžel.

Díky, Petr

Odesláno

Prosim ty, kteri pouzivaji MT u Interbankfx. U sveho brokera (fxdd) mam problem se vstupem po fundamentech na entry. Dost casto se mne stava, ze mne to muj entry profrci a jede si dal. Mate nekdo takovy problem i u interbankfx? Diky

Odesláno

to Namodro:
taky se mi to kdysy stalo, zavri MT a pak smaz vse z adresare MT4/History/adresa brokrera a pust MT

to all:
Jak dlouho vam trval prevod penez k ibfx ja posilal penize v pondeli (splatnost v utery) a jeste se nic nedeje ... chtel jsem to mit otevrene do 9.5 tak doufam ze to stihnu nez pred moznym navyseni US ur. sazeb

Mira

Odesláno

to Darkman:
Peníze mi odešly v pátek z účtu a následující úterý jsem měl otevřenej účet. Ale známej je teď na tom stejně jako ty, v pondělí poslal a ještě ho nemá.

to namodro:
Myslím, že jsem měl podobnej problém, akorát si přesně nevybavuju okolnosti, akorát si pamatuju ten věčnej nápis na grafu "Waiting for update." Pak mi poradili, ať jen grafy pozavírám a otevřu znova a zafungovalo to. Ještě si zkontroluj, jestli ti to dole v pravym rohu nehlásí "Invalid account," v tom případě bych ještě v options zkontroloval, jestli jsi připojenej na live server a ne na demo. Oni to dřív u IBFX měli všechno na jednom serveru a nedávno demo a live oddělili, což teda mimochodem mělo i za následek pár chybek v některých grafech na demu (půlmetrovej knot u některých svící).

Lip

Odesláno

kuba: tohle se ti muze stat u jakehokoli brokera. Obzvlast pokud pouzivas prikazy Limit. Fundamenty jsou hodne rychly a ne na kazdy cene je broker schopny realizovat tvuj prikaz. Pokud se ti to ale stava casto (treba 30 - 40% objednavek), pak jdi jinam.

Odesláno

pokud tady byly zminene pipsy... jako docela zajimavy broker a zatim jsem o nem tady nevidel zminku se mi jevi krom IBFX na MT platformu rovnez MigFX: www.migfx.ch/ ...pred casem ho rovnez docela propagovali primo na strankach MetaQuotes

zatim jsem na neho na internetu cetl pouze pozitivni reakce... jedna se o svycarskeho brokera... minimum na account je $2000 ...a ze spreadu treba 2pipsy na EUR/USD, USD/JPY, AUD/USD, EUR/GBP, EUR/CHF a 3pipsy na GBP/USD, USD/CHF, USD/CAD, EUR/JPY atd. atd.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...