Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny.

Nevite nahodou, jestli se da,popr. kde, nastavit v MT4 grafech jina preriodicita nez je preddefinovana?
Jeste jedna vec, zkousim Woodieho CCI system a snazim se najit odpocitavadlo pro MT4, bohuzel marne..

Diky Mirek

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TO:BigBull
Co se týče vastností strategy testeru v MT4.....Je to sice SUPER věcička, ale také má své mouchy. Ještě jsem s tím moc nepracoval a tak je velká pravděpodobnost, že to neumím ovládat, ale stále mě tam "znervózňuje", že si člověk POŘÁDNĚ nezkontroluje, co vlastně počítal...A pak to propočítávání ticků ve svíčkách....
Je snad jedině jediná možnost, jak si zkontrolovat, že strategy tester počítá správně.
-Vytvořit si svůj indikátor, který chcete testovat, do něho aplikovat ProfitDispley
-pak podle indikátoru udělat EA, ten spustit na Strategy Testeru(ale na stejném počtu svíček jako při spuštěném indikátoru a s výpočtem jen ukončené svíce)
-porovnat a MUSÍ se profity na konci rovnat
-teprve pak indikátor spustit na Strategy Testeru do dloooouhé historie
Jedině tak je pravděpodobné, že strategie bude fungovat!!

Odesláno

To all:

Je to tak jak rikal BigBull Ibfx nabizi data jen lidem kteri maji u nich ucet, ja jsem ve stadiu otevirani a docela by se mi ty data sikly, jestli mate nekdo volne pristupny FTP a mate ucet u ibfx zkuste jim napsat at vam to tam nahrajou. Pres to DVD to zkousel BigBull a nejak to neproslo, nebo jim zkusit napsat at ta nahraji nekam do "uschovny" jako napr rapidshare.de atd

Snad se k te datum jednou dostatnem :)

Mira

Vyjadreni:
Once you fund an account with us, let me know and I will get you historical
real tick data (going back a year or so) for your back-testing plans. This
should be a pretty big file, so we can write it on a few DVD's or send it by
FTP to your destination.

Javier Paz - jpaz@interbankfx.com
Institutional Sales Director

Odesláno

To all:
nezkousel jste nekdo ovladat jeden ucet ze dvou pc, jak se to chova? Chtel bych mit MT pustene nonstop v praci a kontrolovat ho pres notas doma, ale nevim jak se to chova. Ja jen jestli to nekdo neresil a popripadne jake ma zkusenosti co stabilita a tak? Urcite se to da otestovat na demo uctu.

Mira

Odesláno

DarkMan: ovládám jeden účet ze dvou počítačů, v kanceláři a doma, vždy ale jeden vypínám a druhý přihlašuji.
Předpokládám, že se dvakrát nemůžeš přihlásit, to jsem ovšem nezkoušel.
Odesláno

Holoubek: zkusil jsem to a jde se dvakrat prihlasit, kdyz na jednom zadam buystop na druhym se to projevi ale jak je to se stabilitou to je ve hvezdach budu takhle hlidat nejakou dobu demo a jestli to bude stabilni zkusim to i live, pak dam vedet.

Odesláno

To Volf:
presúvam pokračovanie príspevku sem, keďže sa chcem opýtať na Intelligent Forex Trading, ktorý je pre MTčko. Stiahol som si indikátory, ktoré autor uviedol na fóre, ale keď som si ich zobrazil v grafe, nejako sa mi to nezobrazilo tak, ako to uviedol autor. Chýba mi hlavne MA s fibo úrovňami, a aj šípky, ktoré indikujú vstup resp. miesta výstupu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...