Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to koblih
Premyslel jsem nad skoro stejnym system, mimochodem na podobnem principu funguje Hans123 system ... tam se zadavaji entry v obdobi kdy se vyhlasuji dulezita data. Nicmene neni zde brano v potaz jaka to jsou data (dulezitost) a jak dopadla.
Ja jsem si to predstavoval asi tak ze bych pres rss ctecku stahoval ekon. kalendare a v nich bych hledat jen urcita data (podle dulezitosti, NFP, Trade balance, Ur. sazby) a k nim predpovedi jednotlivych spolecnosti jak data dopadnou.
Potom bych zadal entry cca 30min pred daty to je prvni moznost

Nebo pri vyhlaseni vysledku bych si udelal prumerny odhad a porovnal s vysledkem pokud by se data vyrazne lisila (prumerny odhad vs vysledek) vstoupil bych za market ve smeru vyznamu dat nekdy staci i potvrzeni prumerneho odhadu napr Ur. sazby a nastava slusny pohyb.

Nicmene problemu je hned nekolik, rss ctecku ma malo ekon. kalendaru, kde vzit rychle vysledek dat, a v jednotlivych ec. calendarich se data jmenuji jinak takze by se tezko porovnavali. Kazdopadne fundamenty jsou na FX velmi dobra strategie a podle ma cenu se timto smerem o neco pokouset ja si ted hraju s hansem a jakmile jej pustim live tak tohle bude asi druha cesta kudy se budu ubirat
Mira

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to koblih:
Ja by som ti odporucal modifikvat Hans123 (vlakno Breakout systémy)
Vyuzit tvoj import na nastavenie casu (Hans123 umoznuje 2 hodnoty casu ako vstupy)
a Hans123 sa o ostatne postara.
Sam o sebe je to profitabilny system a tvojou vychytavkou by sa znizil
drowdown a pocet neziskovych obchodov.
Drzim palce pri modifikacii. (tu)

Odesláno

dzink:
zprávy zatím nefungují, ale snad budou:

We are in the process of upgrading the news service that you receive free in your platform. As a result your news service will be unavailable for approximately one week. We apologize for any inconvenience this may cause.

The Interbank FX team
866.468.3739
Intl 801.733.6910

Milan

Odesláno

DarkMan: Ty EK data já zatím vyzobávám z HTML, pokud je to v rozumně formátované tabulce je to sice opruz ale jde to, ono ty html stránky jsou genorovány nějakým automatem, dneska to už nedělá asi nikdo ručně, takže sice je tam mnohdy dost HTML maglajz, ale co je podstatné stránky pro každý týden mají ten maglajz stejný, takže ty pole se dají celkem lehce najít. Pokud by jsi chtěl napíšu jak to dělám, eventuelně taky do budoucna uvažuju o načítání událostí z více zdrojů, takže to můžeme dát nějak dokupy spolu. Ono by to i tak samostatně nebyla asi marná aplikace, která by stahovala EK z více zdrojů a jen pro danou událost ukazovala jaká je předpověd z každého zdroje. Prostě to mít na klik přehledně na jednom místě z více zdrojů.
samozřejmě z XML pro RSS čtečky by to asi bylo elegantnější. Můžeš mi sem hodit nějaké linky na RSS ekonomických událostí?

Větší problém je to, že ekonom. události nemají jednoznačnou identifikaci/jmenujou se jinak, ale to by šlo taky nějak obelstít. Musel by se, ale evidovat seznam všech událostí které se zveřejňují a ke každé z nich evidivat názvy, které používají EK ze kterých se data stahují.

Ulipispirus, DarkMan: Díky za tip na Hanse, něco jsem tu zachytil, ale nezjišťoval jsem jak funguje, mrknu na něj.
Díky kluci za postřehy. Píšu si a promyslím to. :)

Odesláno

Žádám o radu, jak řešíte Vegase daily obchody, když to jede přes noc? Dnes se mě stalo, že to MT4 vyhodilo ze všech držených pozic v čase 00:06 a vytvořilo neuvěřitelný DD, vůbec nechápu proč...
Díky Martin

Odesláno

Opravdu to nechápu, asi jsem úplnej blb, ješte dnes ráno jsem byl v úžasným zisku, po krásných pohybech - SL byly nastaveny. Musel jsem na chvilku odběhnout z kanclu a viděl jsem, že někdo vypnul a zapnul elektřinu v době mé nepřítomnosti. Pak jsem znovu otevřel MT4 a nestačil se divit...

Odesláno

TUNEL UŽ NIKDY NEUTEČE ------------------------------ Tak jak jsem slíbil, přikládám multimediální indikátor pro hlídání 1hour tunelu na měnových párech EUR/USD,USD/JPY,GPB/USD,USD/CHF,USD/CAD,AUD/USD,EUR/CAD,EUR/AUD,AUD/CAD. Myslím si, že jsou nejvhodnější k obchodování tohoto tunelu. Tento indikátor stačí spustit na jakémkoli grafu (stačí jeden) a pokud cena v jakémkoli měnovém páru se dostane do tunelu dá vám to najevo ,buď oznámením v EXPERTS(co je to za pár) a ženským hlasem, nebo na Email nebo mobil (podle toho co si nastavíte). Pokud vás začne zajímat vývoj nějakého páru (třeba jste v pozici), můžete si zapnout hlídání fibo linií, které vás podle nastavení upozorní oznámením a ženským hlasem, nebo Emailem, nebo mobilem(toto už ale jen na páru, který Vás zajímá). Pak je tu ještě jedna možnost, že by chtěl někdo hlídat nějakou cenu (např. StopLoss), zadá do PROPERTIES do položky Hranice cenu, a pokud se cena dostane na dané místo, upozorní Vás to zase stejně dle výběru(Oznámení hlasem, Email, mobil)..... V grafu v levém horním rohu po spuštění se objeví aktuální nastavení indikátoru.Vysvětlení značek: comp-upozorní oznámením v EXPERTS a hlasem(upozorní jen jednou za minutu) Email-odešle zprávu na Email/mobil(podle toho jak to máte nastavené v Options/Email)-zprávu odešle jen jednou za 15 minut comp/Email-perioda zasílání je stejná a není závislá na sebe Nastavení: v PROPERTIES jsou možnosti: UpozornitTunel:zadáte 1-oznamuje v počítači,2-odesílá jen zprávy na Email/mobil,12-obě varianty,0-vypnuto UpozornitFibo:stejné jako u tunelu, rozlišuje všechny tři fibo, ale nerozlišuje na jaké straně(pod tunelem,nad tunelem)-pro zjednodušení UpozornitHranice:stejné nastavení Hranice: pokud chcete upozornit na průraz určitou cenou, zadat zde,vypnuto-hodnota 0 Jiné hodnoty než 0,1,2,12 nejsou přípustné a bude vás to stále upozorňovat dookola, že máte nastavenou nepřípustnou hodnoru v horním levém rohu grafu a taky hlasem. Pokud by byl zájem doprogramovat cokoli, doprogramuji. Jelikož jsem vděčný za pomoc při mých počátcích ve světě forexu a programování všem, berte to jako snahu odvděčit se a ulehčit začátečníkům také jejich počínání (sám se za ně počítám). Možná že jsem tady poslal naprosou "blbost",ale mě tato věcička výrazně ulehčila obchodování a jsem schopen odejít s mobilem a klidným svědomím, že mi nic neuteče...... Nakopírovat indikátor do adresáře EXPERTS/Indicators. Dále přikládám zvuky, které jsou důležité.Rozbalit a nakopírovat do složky sounds. Příjemnou zábavu;) Marek

1281

1282

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...