Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

japapatramtara:

nejedná se o mnou vytvořený systém, ale o zautomatizování signálů od Bulharů. Tyto signály jsem obchodoval cca 3 měsíce. Sice nižší výsledky jak uvadějí, ale stále v plusu. Jedná se o tyto:www.zifx.com/performance.php#2
Zautomatizování vstupů mi zajistí vyhnout se méně výdělečným signálům. Za 3 měsíce používání jsem našel a vyřešil spousta problémů co tyto signály v sobě skrývají. Nejni to tak, že po doručení signálů si otevřu pozice a zkasíruji cca 150 pips jak uvádějí. Tak to skutečně neni, ale když se ví jak, tak se vydělat dá.
Cobra.

Odesláno

Vážení kolegové!Vidím,že nejsem sám,kdo by potřeboval odborníka na programování v Meta Traderu 4.Po značných neúspěších,kdy jsem se pokusil naprogramovat sám takový poloviční EXPERT ADVISORS jsem se rozhodl požádat Vás o pomoc.Jednalo by se o AOS,který by na základě dvou indikátorů uskutečnil exekuci vstupních příkazů,s tím,že při vstupu na pozici bych dostal zvukový signál,že se tak stalo a dál bych už pozici řídil ručně.Měla by tam být možnost exekuci příkazu vypnout,takže by potom tam zůstal jen zvukový signál,který by mě upozornil na možnost vstupu.Pro odborníka to asi nebude tak velký problém.Já jsem si s tím ale neporadil.
S pozdravem Václav.

Odesláno

Zdravím všechny!!
Mám AOS a potřeboval byh jej otestovat pomocí MT4 ale na alternativním grafu, řekněme např. 3minutoveém nebo RB, který funguje pomcí scriptu a offline grafu, čili v testeru není možné si jej vybrat.
Netušíte někdo pls jak tohle obejít?
D.

Odesláno

st.david:

coz o to.. data pro alternativni TF nejsou problem, ale ukecat matematickou knihovnu(iCCI, iMA, iRSI,...) na jina TF je orech, ktery jsem nerozlouskl. To by si clovek musel ty fce napsat sam, ale to uz to rovnou muze psat kdekoliv jinde nez MT4

Odesláno

Moc děkuji Františkovi za rychlou reakci,bohužel se obávám,že mne trochu přecenil.Některé části už jsou mi jasnější,ale ten základ mi stále uniká.Můj indikátor je CCI a vstupní signál přechod přes úroveň + - 100 a přes 0 . A v tom si stále ještě nevím rady.Pokud by mi mohl ještě trochu pomoci,byl bych moc vděčný.Má profese je silnoproud,tohle dělám poprvé.Některé materiály o programování MT4. jsem sice na "finančníkovi" našel,ale bohužel je to stále málo. S pozdravem Václav.

Odesláno

vaclav666: Tiež som nováčik v programovaní MT4, ale s CCI som už niečo s prekríženiami robil. Takže ak chceš pomoc, tak napr. skype lkluka61.

Chcel by som sa spýtať ostatných: mám indikátor FinWin, ktorý mi rozpozná vstup. Momentálne robím backtest ručne podľa Finančníka. Uvítal by som, keby mi indikátor vypísal správu, v ktorej by boli časy vstupov a close spätne a dalo sa to vyexportovať do excelu. Ako na to?

Odesláno

ALL - vlákno MetaTrader 4 je už pravděpodobně přecpané a občas to v zobrazení chybuje, tady už příspěvky nedávejte. Je založeno nové vlákno MetaTrader 4 II.
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...