Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

japapatramtara Napsal:
-------------------------------------------------------
> a ted zase jedna do davu: Kdyz si otevru nejakou
> pozici.. da se v MT4 nejak uzavrit jenom pulka
> pozice? ted to delam tak, ze musim otevrit 2
> najednou, coz je ale docela pruda..

v dialogu pro uzavreni pozice si muzes zvolit jak velkou cast ches uzacvrit.

Odesláno

Ahoj... nějak jsem nepochopil odpověd na můj příspěvek jak vložit indikátor RSI a %R do jednoho okna (grafu). (Používám Meta Trader 4.) Momentálně je mám oba v odlišných oknech a myší přetáhnout jeden do druheho nejde. Když držím myšítko jen to pohybuje s grafy doleva doprava...

Předem díky za odpověd...

Odesláno

Zdravim, potreboval bych pomoc s velmi jednoduchym AOS. Princip spociva v tom,ze si zadam pattern v normalizovanem tvaru v rozmezi ( napr. 0; 0.23; 0.5; 0.94; 1). AOS by si mel nahrat napriklad poslednich 5 hodnot ceny, z teto ceny vypocist TypicalPrice a to take normalizovat do formatu v intervalu dle vzorce Xnorm(i)=(X(i) - maximum)/(maximum-minimum), jde o normalni typ min/max normalizace. a bude-li podobnost v ramci mezi(napr 15%, dle definice uzivatele) dojde ke vstupu do obchodu. Melo by jit take volit mezi short a long strategii. Mez podobnosti se pocita tak,ze se vezme prvni prvek patternu a aktualnich dat a zjsiti se,jestli aktualni data spadaji do 15% tolerance. diky za pomoc

Odesláno

no je to trochu slozitejsi. vytvoril jsem si soft, ktery pouziva metodu umele inteligence a vystupem tohoto softu je soubor patternu v normalizovanem tvaru a nechtelo se mi resit propojeni aplikace pres api s brokerem(neumim), prislo mi jednodussi,ze bych porovnani vzoru provedl pouze jako AOS v meta.za odmenu muzu pak pustit par vzoru,co mi dobre vychazej:) (tu)

Odesláno

hanzik:

no tak jestli jsou ty "patterny" cisla v intervalu , tak mi pri rozumne granularite vychazi 101 moznosti.. a kdyz to pustim na firemnim serverech pres vikend pracovat na vsech moznych TF a parech, dostanu na vystupu serazene "patterny" podle vynosu, takze mi o nejake ultra tajne vzory opravdu nejde :) Dneska odjizdim a az do nedele nebudu, tak jestli najdes nekoho jineho, nevahej.. jestli ne, tak se na to pristi tyden kouknu

Odesláno

japapatramtara považuješ moje vlečené entry, ktoré by malo pracovať ako vlečený SL, akurát po skončení vlečenia to nezatvorí otvorenú pozíciu, ale otvorí pozíciu v smere proti vlečeniu za vtákovinu? Niekto mi to už urobil, ale nemôžem to rozchodiť.

9065

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...