Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

joo díky, už jsem na to přišel, přeložil jsem nějak návod, ale nemůžu to vůbec rozchodit na on-line, prostě graf stojí.... :( tak sorry, budu ještě otravovat, jak to rozchodit?
čus sztulo, pošlu maila ;)

Odesláno

budvar Napsal: ------------------------------------------------------- > kdyz zadavam v Mt pokyn nejde nejak nastavit,ze mi > to rovnou zada i se stoplosem,ale nemyslim ze mi > to zada aos,neexistuje na to nejaky tepmlate??? Já používám tohle, mám to pod klávesou B - Buy a S - sell.

8225

8226

8227

8228

Odesláno

Miernou upravou indikatora fx5 divergence som vytvoril nový indi , ktorý zobrazuje iba šipky na grafe ak dojde ku klasickej divergencii medzi cenou a macd Prikladam oba indi a ukazku pre nastavenie 12,26,9 na 5 min Privítam akékoľvek opravy a úpravy ak by tam nejaký lepší programátor našiel chyby

8286

Odesláno

Ciao, hledám script pro metatrader, který by uměl importovat detail statement i ze spreadem. To znamená, u každého obchodu by byl uveden také spread za daný obchod. Předem děkuji za odpovědi.

Odesláno

Zdravím ve spolek.
Potřeboval bych poradit od někoho zkušenějšího. Otevřu 2 pozice najednou a chci nastavit profit jen pro jednu z nich a druhou nechat běžet. Když dám ale upravit pokyn, tak mi to na úpravu počtu pozic nepustí, můžu nastavit ztrátu nebo zisk jen pro obě současně. Nevíte někdo jak to udělat, aniž bych musel otevírat každou pozici zvlášť?
Martin

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...