Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aspoň jedna dobrá zpráva pro dnešek, IBFX zprovoznili zasílání news do MT4. Sice jich asi není tolik co ve VT, ale zato se týkají výhradně investic, takže jsou možná přehlednější. Zdá se mi, že chodí docela včas.
Milan

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ako sa v MT4 odhlasuje z účtu? Až teraz som si uvedomil, že zakaždým keď sa prihlasujem, svietia tam všetky moje prihlasovacie údaje, takže ktokoľvek nepovolaný (teoreticky) sa môže prihlásiť na môj live účet!!! :S
Je to na jednej strane pohodlné na druhej strane riskantné...

Pekný začiatok víkendu
Martin :)

Odesláno

To setr:
Zadravim, ty sipky pro prodej a nakup jdou zobrazit na grafu... Po probehnuti EA v testeru lze kliknout na "open chart" (zalozka "Settings", uplne vpravo hned vedle zaskrtavaciho policka "Recalculate").

Mely by tam byt videt vsechny obchody vcetne SL a TP. Z tohoto duvodu doporucuji odlisit objednavky barevne napr. buy-modra, sell-cervena.

Dela se to pri odesilani objednavek:
ticket=OrderSend (Symbol(), OP_BUY, 0.1, Ask, 3, SL, TP, "KupTo", MagicNumber, 0, Blue);
ticket=OrderSend (Symbol(), OP_SELL, 0.1, Bid, 3, SL, TP, "ProdejTo", MagicNumber, 0, Red);

Doufam, ze jsem pomohl...

Jirka

Odesláno

galant:

Ja osobne mam jen heslo do operacniho systemu...MT4 bezi pres den nonstop, i kdyz ja jsem uplne jinde. Spis se desim toho, ze mi ho odnese zlodej a ja budu bez masiny...:)

Odesláno

To BigBull:

Supr, přesně to jsem hledal.
Sic jsem se pustil do programování celé záležitosti, ale toto je elegantnější. Holt alespoň jsem se začal orientovat v MQL4.

Ještě jednou díky. Ať se daří. :) SetR

Odesláno

Nevím, live a demo by se měly v tomto chovat stejně. Tak si zkus dělat nějaké kontrolní výpisy - jaká cena se ti dostává do příkazu close atp.
Milan

Odesláno

To glader:
Error 4109 = ERR_TRADE_NOT_ALLOWED.
To se tvari, ze asi nemas zaskrtnute policko Allow live tradeing v zalozce common v EA properties (tusim ze se to okno vyvola stiskem F7).
Ale taky to muze byt tim, ze se odesle moc veci na server a tomu nakou dobu trva, nez to spracuje... tak se nastavuje automaticky nastavuje priznak "TradeAllowed". No a pokud je tento priznak nastave do False, tak to nepovoli EA-cku obchodovat a tudis ani nelze zavirat pozice.

Jirka

Odesláno

Rozhodl jsem se vyzkoušet více demo platforem a MT je další z nich (po VT, GCI, Marketiva) a nejraději bych zakotvil u "nějakého" automatického obchodování. Přečetl jsem výše uvedené překlady, budu je číst opět znova, ale nějak mi "něco chybí" a stále se mi to nedaří rozchodit. Nenašel by se někdo, kdo by byl ochoten třeba na ICQ, mob... malilinko popostrčit ?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...