Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Nazdar jsem tu novej ao se venuju cca 6 mesicu a mam takove dva problemy. Muj ao mi casto otevre jen polovinu pozadovanych obchodnich obednavek,(pouzivam buy a sell soucasne). Pri opakovanem zpusteni naskoci oba smery(problem je v tom ze pri zmene ceny neotevre protejsek). Druha vec pri zavreni obchodu ,(pri splneni podminek )zavre jen cast obchodu. Poradi nekdo co stim?

6599

Odesláno

Začínám s programováním MQL 4.
Poradí mi někdo s mým problémem?
Mám vždy otevřenou jen jednu pozici a potřebuji posunoout její SL.
Jakým způsobem provedu výběr pozice a její modifikaci (modifikaci SL)?
Předem díky.

Odesláno

@ WWWTrader

"ponuka decompilacie stale plati...subory ex4 zasielajte na nicetradingdayZAVINACgmail.com" = ponuka zlodejiny stále platí ...

Uvedomuješ si čo ponúkaš ? Ak autor nepustí von zdroják asi má na to svoj dôvod. Stojí ho to kopu času, práce , premýšľania, možno programovaním živí svoju rodinu.
Považujem za vrcholne nemorálne ponúkať takúto službu verejne.

Odesláno

Letni cas na MT3

Zdravim, vedle MT4 pouzivam i MT3 a ten stale ukazuje letni cas, tedy o hodinu vic nez real i nez MT4, takze celkem zmatek...4h, 1D svicky sou jinak, pivoty vychazej jinak, nevite nahodou nekdo prosim Vas co by se s tim dalo delat, diky.....jestli to nekde jde nastavit, nebo musim cekat az se v Moskve probudej a zmenej to, nebo uz skoncila podpora pro MT3, nebo co jako? :S
Odesláno

Ahoj,
už niekoľko dní sa potýkam s problémom ako nastavit wcci v MT4, tak aby to vyzeralo ako v originále. Stiahol som WCCI indikatory z tejto diskusie aj z diskusie, ktorá je zameraná na MT4 a indikátory, ale vôbec mi to nedokáže zobraziť v jednom grafe. Skrátka CCI a TCCi mi dá do samostatného okna a napr. LSMA sa mi k tomu nedá pripojiť a zobrazí ho len v cenovom grafe. A o chop a side winter ani nehovorím... Dokáže mi niekto poradiť, prípadne zaslať link, kde to je spracované kompletne? Ďakujem

Odesláno

haha,nebol problem v hladani, hladal som dost a nakoniec som zistil, ze vsetko potrebne uz stiahnute mam, len som hladal sposob ako to urobit, aby to fungovalo...:) Proste som to pred tym robil vo VT a tak som hladal podobny sposob ako to tam dostat aj v MT4, ale aj vdaka tebe som sa docital, ze to staci skopirovat do priecinkov. Takze dik... ;)

Odesláno

Takze ako to uz s novacikmi chodi mam dalsi problem... Stiahol som si WCCi.zip, ktore mi odporucil budvar, ked sa mi podarilo to spojaznit, bol som stastny az do chvile, ked som zistil, ze WCCI mi na 15min historickom grafe ukazuje max. mesiac dozadu vid graf 1

6627

Odesláno

A tak som stiahol inu verziu WCCi tiez z nejakeho fora od tialto s nazvom woodies_cci.zip, v nadeji ze pojde vsetko v poriadku, opak bol vsak pravdou. WCCi uz sice ukazuje dalej do historie, no vyzera to tak ako by som nechcel... Graf 2. Co s tym??? :S

6628

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...