Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Karči a iní ochotní programátori, upravili by ste mi prosím indikátor cci tak, aby sa mu nemenilo zvislé merítko (stupnica), ale bolo pevné +-250 ? Mám ich pod sebou viacej a dosť to mýli pri odčítavaní jedným pohľadom.

6488

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli jde v MT přidat ukazatel open interest. Nikde jsem to tam nenašl je tam jenom Volume... :S
jestli se tu někdo už ptal tak se omlouvám ale když je tu přez 200 stránek tak bych to asi těžko hledal :)

Odesláno

Dobrý den,

moc se omlouvám že otravuji ale mám velkou prosbu.
Stáhl jsem si několik Woodieho CCI grafů z tohoto fóra ale žádný není takový jako v manuálu Woodieho grafy CCI.
Nemohl by mi někdo prosím tyto grafy do Meta Traderu poskytnout .
Předem moc děkuji a ještě jednou se omlouvám že jsem otravoval.

Roman

Odesláno

Zdravim. Obracim se na vsechny MQL znale se zalezitosti, se kterou si nevim rady. Jak testovat, zda-li doslo na danem baru (se shiftem i) k breaku trendlajny? Muj jediny napad se zda byt nefunkcni. Jsem chaby coder a teprve se ucim, tak se mi moc nesmejte... :-)

Tady je muj vytvor:

double price=High[i]-Point;
double tlprice=ObjectGetValueByShift("trendline",i);
while(price>Low[i]){
if (tlprice==price){
.
.
.
break;
}
else price=price-Point;
}

Jestlize vam to nedava smysl, popisu alespon svoji myslenku. Promenne price postupne prirazuju vsechny cenove hodnoty, kterych dany bar dosahl. Tento bar "sjizdim" shora dolu (high-low range), pricemz vzdy v jednotlivych krocich porovnavam cenu, na ktere se na onom baru nachazi trendlajna. Paklize jsou si tyto ceny rovny, jedna se o break. Alespon o to jsem se snazil. Doufam, ze je to srozumitelne. Mozna jsem s moji ideou uplne mimo... :-)

Za jakekoliv reseni budu autorovi velmi vdecny...

Odesláno

existuje nejaky MT4 broker ,ktery nabizi moznost nahrani strategiie na jejich server a ten aos by u nich jel 24 hod denne 5 dni v tydnu,ja akorat vim o Mb trading tuhle moznost nabizi jenomze zatim nemaj MT

to volf diky moc :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...