Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších, zda-li jde napsat indikátor, který mi spustí alert nebo otevře pozici při protnutí RUČNĚ zakreslené trendline. Jelikož se její hodnota mění v čase, nejde bohužel nastavit pending order jako v případě s/r a při sledování více páru často prošvihnu ideální vstup...

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Neví, prosím někdo, jak poznám, kterou šablonu mám zrovna v grafu? Mám těch šablon asi zbytečně mnoho :( a někdy bych potřeboval vědět, kterou mám v kterém grafu spuštěnou. Nějak na to nemohu přijít.
Dikes

Odesláno

sztula:
Na kazdou blbost vyvojari myslet nemohou, proto se obavam ze to normalne nejde, leda dodrzovat urcite postupy.
1) Bud pro kazdou sablonu mit zvlast profil
2) Nebo si do rohu kazde sablony napis text se jmenem sablony a sablonu znovu uloz

Nicmene zajimavy problem :-)

Odesláno

DarkMan

Děkuji za odpověď.

Btw. V MT4 se najde daleko větších blbostí, než nějaké pojmenování šablon, které třeba někdo nepoužije, jiný zase potřebuje vědět jméno šablony. Tak že tak "ostře" bych zase vývojáře neobviňoval ;)

Odesláno

Nesúlad indikátorov V systéme podľa pimpa, na ktorý tu upozornil frantačech mám indikátor cci spolu s fx snipers cci. Ten druhý je tam len na farebné vyplnenie. Problém je vidieť na obrázku. Pri nastavení 84 súhlasia, pri 504 sa rozchádzajú a pri 630 nie je cci vidieť. neriešil to niekto?

5965

5966

5967

5968

Odesláno

zdravím příznivce forexu. Mám problém s jednou "nejspíš" základní věcí. Nainstaloval jsem si MT4 a otevřel demo účet. Když se ale aktualizují grafy tak mi vůbec nesedí čas. Jakou časovou zónu používá MT? Protože je o hodinu napřed než čas SEČ který mam já, tzn. na grafu se aktualizuje svíčka v 17:00 a já mam 18:00. Nevim jestli sem blbej já nebo je chyba v nastavení MT. Mam v těch časových zónách trochu chaos
díky za pomoc

Odesláno

to markon,vladko11

no proto:) demo účet sem si založil u FXDD(sídlo New York),ale stejně když přepočtu časový pásmo tak mi to nesedí. No nic,dík za pomoc,jdu zkusit hledat nějakýho solidního evropskýho brokera, rád bych to měl vše v GMT

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...