Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

4 O.Z. : Pokud se nemýlím, tenhle script (vlastně obecně všechny scripty) se provádí pouze jednou ve chvili, kdy ho spustíš. Tudíž není schopen vyčkávat na splnění tvé podmínky. To by se dalo vyrešit tak, že z něho uděláš experta, který se provádí po každém ticku.
Pokud mas alespoň nejaké základy programování, skus projít help metaeditoru, konkrétně Trading Functions - určitě tam najdeš funkce, kterými to pujde to hlídání profitu poskládat (OrderSelect(), OrderProfit(), OrderClose() atd.). Bohužel je práce s pozicema trochu neprehledná pro začátečníka, takže se můžeš pokusit to pochopit z tohohle scriptu nebo nahlédnout do jiných "expertů" a pochopit jak to funguje. Ale jak říkám, zde je hlavní problém v tom, ze script se provede jen jednou když na něj poklikáš, tudíž by pozice bud zavřel hned nebo vůbec.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj.

Když potřebuji zobrazit určité období grafu, např. od 04.08.2008 00:01 hod. do 08.8.2008 23.30 hod.

Začátek jsem už objevil, dvojklik na levé straně časové osy, zadal jsem [b]2008.08.04 00:01[/b] Jak ale zadat to konečné datum? Jde to nějak?
Dík

Odesláno

Ahoj, indikátor v prílohe zobrazuje na grafe čiaru otváracej ceny dňa, Vedel by to niekto upraviť tak aby to zobrazovalo čiaru otváracia cena +/- x pips, kde premenná x pips by sa nastavovala ako externá premenná ? Vopred ďakujem.

5910

Odesláno

Díky za odpověď, takto mi to funguje u ostatních indikátorů taky, ale tenhle se chová tak, že barvy změnit jdou ale jakmile změním timeframe nebo vypnu a zapnu metatrader zase se vrátí původní nastavení, asi je to někde zamčený.
díky za radu

Odesláno

derkel
vybral som si SR, do zoznamu indikátorov ku grafu ho dostanem, ale nič sa nedeje, nepomohlo ani kompilovanie v metaeditori. Zo spomínanej stránky mi zatiaľ nešlo nič, musí tam byť nejaká blokácia.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...