Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

všem, kdo radili

Tak IBFX už chodí. Nebyl jsem doma, tak odpovídám až dnes. Závada byla skutečně v serveru, ale pozor. Když jsem četl instrukce jak změnit nastavení, bylo tam - změnit server na "Interbankfx-mt4 Mini Accounts 4.srv"
To jsem udělal a nic, resp. jednou ano a po vypnutí už to znova nenaběhlo.
Četl jsem ten manuál mockrát. Několikrát i reinstaloval platformu. Potom jsem zkusil vymazat všechny soubory *.srv a nahrát si jen ten jeden - nový Acounts4.

A ted se podívejte - mají stejný název, ale jinak zapsaný. Jestli jsou shodné ve střevech jsem se nekoukal, důležité je, že to už chodí. Díky za nápady.

Interbankfx-mt4 Mini Accounts 4.srv (původní v nově stažené instalaci - nechodilo)
Interbankfx-mt4miniaccount4.srv (nově stažený chodí)

Nyní vedle sebe je vidět, že jsou jiné, když jsem to hledal v nastavení, pořád jsem se divil, proč to chce jiný sever, když ho mám správně podle instrukcí (acounts 4)

Odesláno

Zdarek

mohl by mi nekdo poradit ja prevest ohnotu ziskanou pomoci OrderTime() do srozumitelneho formatu?
chapu ze napriklad hodnota 1217427273 je v sekundach ale at pocitam jako blazen stale se nemohu dopracovat k casu 2008.7.30 14:14:33, ktery by ta hodnota mela vyjadrovat.

googloval jsem jak silenej ale nic...ani tady na foru se mi nepodarilo nic najit

dekuju

neB

Odesláno

Volf Napsal:
-------------------------------------------------------
> TimeToString(OrderTime())
> stačí si projít nápovědu k programu v editoru

Volfe dekuju

ted kdyz vim co hledat je to snadne nalezt
ale pred tim jsem nechaval vyhledavat vse kolem funkce Time a toho je fakt hodne tak jsem to prehlid v te napovede.

jeste jednou dekuju

neB

Odesláno

Kamarádi, mám naivní otázku.
Před úplnou poruchou compu jsem stačil zachránit údaje z Live účtu, ty jsem měl schované jinde. Měl jsem ale několik demo účtů, u kterých jsem neměl aktuální přihlašovací údaje k účtu (MT4). Znáte to, demo doslouží, udělá se nový účet a tak dokola a za několik měsíců (roky) aby se v tom čert vyznal. No a co, založím jiný účet.
Jenže.
Na jednom demu mi běžela již dlouhá historie systému a ted jsem v háji. Mám pár měsíců každodenního zapisování a najednou je to k ničemu a musel bych začínat od nuly.
Mám kopii celého disku a tak se ptám, jestli to není někde uložené - myslím login a heslo k účtu -- (Program files, registry...)
Nevíte někdo ?
Jedná se o demo North Finance MT4.
děkuji

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...