Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To mirekkolacek:

Ve sctiptech je period_converter pretahni ho na graf a v inputs zmen periodu. Me to sice na notasku nikdy nedobehlo mozna je to tim ze to neni zrovna nevykonejsi stroj :) takze vysledek zarucit nemohu ale ten zpusob jsem cetl nekde na zahranicnim foru

Mira

Odesláno

Poteboval bych poradit.Kdyz si nahraju EA, nezobrazi se mi nic na grafu, system funguje, ale pokud je treba zaklad 2xMA, nezobrazi se. Asi bude potreba je tam dodatecne povolit, zobrazit? Tusim ze by se to melo delat v Templates, ale nevim jak. Diky za radu.

Odesláno

derkel:
A máš v EA definováno, že se má zobrazovat nějaký indikátor? Nejspíš máš jen definované podmínky pro nákup a prodej při nějaké konfiguraci indikátorů, ale ne jejich zobrazení, ne?
Milan

Odesláno

Nezlobí Vám náhodou po posledním update kompilátor. Mně někdy zkompiluje do ex4, ale někdy vytvoří jen prázdný soubor s příponou .log.
Je to záhada, nad kterou mi přestává rozum stát.

Příklad - vezmu ukázkovou knihovnu stdlib.mq4 (adresář library), smažu poslední funkci ve skriptu a zkompiluji. Funguje? Mně ne, a takhle se to chová v mnoha případech a nedokážu v tom najít logiku. Podotýkám, že se nejedná o chybu v syntaxi.

Tipl bych si, že zlobí kompilátor.

Odesláno

xtrip:
To nebude kompilátor, děláš něco blbě. V tom souboru log se ti napíše chybové hlášení. Něco chybí nebo přebývá. Každopádně hláška by měla být i v Metaeditoru.
Milan

Odesláno

to xTrip:

Tak jsem to zkusil me to taky nejak zlobi, konkretne jsem zkousel ten priklad a ubec mi to nevytvori soubor .ex4 ale kdyz tam nechas ten komentar pred tou funkci tak to ho to vytvori :)) takze to vypada na nejakou botu zkus to napsat na metaquotes.

Odesláno

dal jsem si poměrně hodně práce, abych tomu přišel na kloub. Proto jsem to zkoušel, mimo jiné i na tom stdlib, abych vyloučil chybu svého vlastního kódu. Bude to asi vážně nějaká chybka v kompilátoru.

Odesláno

já to napsal jen na interbankfx a napsali, že si zatím nikdo nestěžoval a že mám když tak používat MT 3 :-).
Je to spíš problém MetaQuotes, dík, že už tam nemusím psát.
Golf

Odesláno

Po delší odmlce jsem zde a přikládám několik slibovaných lekcí programování v MQL4, které se před časem zobrazily na netu. Celkem by jich mělo být něco kolem 18 + nějaké přílohy. Opět děkuji za pomoc s korektůrami nickovi Volf vachnikd

1025

1026

1027

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...