Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

sztula
potreboval by som metatrader demo s ropou a zlatom, poprípade aj s indexami, ty to tuším skúšaš. Môžeš dať prosím nejaký odkaz na stiahnutie platformy? Nezáleží mi na kvalite brokera, ide mi len o to demo. Fx-pro tuším nemá ropu.

Odesláno

mám ještě jednoho brokera, ale ten má zase dost gumový spread.... mám docela vypilovaný systém na news, ale co xtb zavedlo nové podmínky, tak jsem za poslední skoro dva měsíce málem zabrečel, když jsem viděl kolik mohlo být zisků (td)

Odesláno

este jeden postreh ked dam ten M3 tak sa mi casto stane ze sa zastavi pohyb ceny a graf stoji a nechce sa dalej hybat,...samozrejme ten M5 v ktorom mam vlozeny ten period convert som nevypol...tak neviem co s tym aby sa ta cena nezastavovala

Odesláno

[b]to premnath: [/b]

Já jedu DEMO u ActivTrades. Do nedávna sqele podmínky. Možnost obchodovat měny, ropu, gold, a další komodity, včetně indexu a bondů. ENTRY i minutu před zprávami. Zkrátka široký výběr. Podmínky dobré až velmi dobré. Live u nich obchodoval [b]lisakus[/b] a neměl sebemenší výhrady. Platforma klasická MT4.
Teď ale pozměnili podmínky a např. SL i TP na ropě nejde zadat míň jak 100 pipsů. Na zlatě dokonce min. 300 pipsů. To je dost a na to je třeba větší účet, nebo bez Karla :) Uvidím do budoucna, jest-li to třeba nezmírní. Spread velmi příznivý. Sice gumový, ale jen velmi mírně. Třeba EUR/USD 2 pips a nevšim jsem si, že by ho nkdy natáhli ani kolem zpráv. U ropy 5 až 9. Když je velký pohyb, tak někdy 13-15, ale jen zcela vyjímečně. Podle mně, dobry broker, až na ty poslední úpravy na ropě a zlatu :( Odkaz Ti sem dát nemohu, ale když před to dáš 3xw. a za to .com, tak jseš tam. Zaregistruješ, stáhneš MT4 a demuješ. Všechno v pohodě.

Odesláno

no musím si zvyknout na gumový spread u varengoldu, což mi dělá trochu problém, ale cikomodity poskytujou ještě další 3brokery.... myslím, že saxo, cms a ještě jednoho.... samotný cikomodity super, komunikace okamžítá, bezvadný přístup, ale stejně stále hledám a koumu :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...