Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to all:

premyslim o otevreni live uctu a chtel jsem ho otevrit u interbank fx. Pokud jsem ale neco neprehledl umoznuji otevrit jen ucet v USD a z toho mam trochu obavy radeji bych EUR, preci jenom tomu dolaru moc neverim :) nevite jak to maji. Psal jsem jim mail ale zatim bez odpovedi.

Mira

Odesláno

Asi je nějaký problém, taky se nemůžu připojit na live. Vyřešil jsem to tak, že cca po dvou měsících znovu obchoduji na VT! Ale doufám, že se to brzo vyřeší, už bych si na ten přechod zpátky těžko zvykal.
Milan

Odesláno

to volf:

pokud budes psat na ib fx aby se vyjadrili proc nejel live tak dej prosim potom vedet jak reagovali. Presel jsem k MT protoze VT melo furt technicke problemy a chci v brzke dobe otevrit live ucet tak at mam aspon trochu jasno jak se ib fx chova k zakaznikum.

dik Mira

Odesláno

Mira:
Tak IBFX napsali, že měli přetížený server díky enormnímu nárůstu obchodů na platformě MT4, omluvili se a vrátili mi peníze, které jsem v okamžiku výpadku měl v otevřené pozici.
Milan

Odesláno

Demo MT4 od IBFX mi pořád nejede a při každém pokusu to po mně chce zalogovat, což předtím nedělalo. Nicméně i když se zaloguji, neděje se nic. Fungují vám dema normálně?

Díky, Petr

Odesláno

@ Namodro

obavam sa ze Ti presla 30 dnova platnost konta na deme a musis si vygenerovat nove konto cez MT4. Hore v menu File/Open an account. Na strategybuilder.com je platnost dema konta na MT4 neobmedzena.
Dute.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...