Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

mr.N@tch Napsal:
-------------------------------------------------------
> Vypadá to pak takhle.

Pokud se nemýlím, na všech se pokoušíš sledovat divergence, takže jich pět klidně vyhoď. Osobně si občas taky zobchoduju nějakou divergenci, ale zatím výhradně na 4H TF.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Hledám nějakou vychytávku pro úpravu otevřených pozic najednou u jednoho páru. Mám na mysli např. hromadnou změnu PT nebo SL u vybraného páru. Existuje cosi takového?
Dík za odpovědi.

Odesláno

markon Napsal:
-------------------------------------------------------
ja akorat mám,že ti změní TP

Díky za tip, zkusím ho použít jako vodítko a něco sesmolit. Už mně z toho začíná bolet hlava předem.

Odesláno

mr.N@tch Napsal: ------------------------------------------------------- A který ukazatel divergence radíš nejlépe ponechat? Používám DivergenceFx5-2.1, ale vyzkoušej sám, který ti bude nejvíc vyhovovat. Tady v diskusi jsem zahlédl, že se tímto způsobem zabývá taky Andrea, bohužel si nevzpomenu kde to bylo (zkus vyhledat). Pokud vládneš angličtinou, tak aktuální obchody s pomocí divergencí jsou na: http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=87088

5680

Odesláno

Zdravím všechny tradery,
chtěl bych poprosit někoho kdo umí programovat v MQL4 jestli by byl tak hodný a vytvořil tento poloAOS:
Vstup do pozice s 1 lotem dělám diskréčně, rovněž umístění SL 100 pips
Co bych ale rád zautomatizoval je toto:
1. pohyb + 50 pips = uzavření 0,2 lotu; posun SL na break even (BE)
2. pohyb dalších + 50 pips = uzavření dalšího 0,2 lotu; posun SL o 50 pips ve směru trendu
3. pohyb dalších + 50 pips = uzavření dalšího 0,2 lotu; posun SL o 50 pips ve směru trendu
4. pohyb dalších + 50 pips = uzavření dalšího 0,2 lotu; aktivace trailing stop s 50 pips

Svedl by to někdo, prosím?
Díky a prima den.
Kwido

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...