Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to habaso. lenze teraz to pipa kazdy jeden tick..cize ked sa pohne cena ktorym kolvek smerom tak to pipa a hlasi zmenu ja by som to potreboval nasledovne...ja ho mam nastveny na minimum a maximum ak to ma na to este nejaky vplyv ale nemyslim mam to na -0,0001 a +0,0001 prikladam obrazok ako by to malo asi funguvat kde je ciara malo by to pipnut

5667

Odesláno

to habaso.
este som chcel povedat ze dalsia zmena farby moze nastat minimalne az na dalsej svieci...cize nemoze to pipnut dva krat na jednej...proste pokial pride modry bar po cervenom pine to ked pojdu dalsie mobre tak nie az ked naskoci po nich cerveny na dalsich sviecach a ten obrazok je nastaveny na periodu 35 ale ja ho potrebujem vacsinou na 10 ale to by asi tiez nemalo mat na to vplyv na aku je nastaveny

Odesláno

To WWWTrader:
Tomuhle jeste dalsi zmena a tak jsem se prave chtel a chci vyhnout. :)

Ted tu podminku mas nastavenou tak, ze kontoluje zda bar je modry a zaroven predchozi byl cerveny a naopak.
Logicky to tedy pipa kazdy tick tohoto baru. Tedy kazdy tick baru, kdy dochazi k prepnuti barvy.

Pokud chces jen prvni takovy tick, musis si jeste pridelat statickou pomocnou promennou, kam budes ukladat hodnotu pro aktualni bar. Ukladat ji tam budes za podminkou spoustejici alert. A testovat musis jestli se aktualni bar lisi od predchoziho baru a take jestli se lisi aktualni hodnota od te ulozene v pomocne promenne.

H.

Odesláno

To WWWTrader:

Eventuelne muzes testovat predchozi bar (pos + 1) a bar pred nim (pos + 2) a zaroven zda volume aktualniho baru je 1. To by ti piplo jednou na zacatku svicky, kdy predchozi close svicky znamenalo zmenu barvy tveho indikatoru.

To je na tobe, jestli te zajimaj signaly v prubehu svicky, nebo je to platne az po dokonceni svicky.

H.

Odesláno

to habaso..
prepac ale-...coze?:)))fu myslel som ze to bude jednoduhsie nastavit to tak aby to piplo raz vtedy ked bude novy modry po cervenom a naopak...ale je to presny opak...ak by si mohol chcel som ta poprosit o jednu vec..mohol by si urobit EA jeden.na zaklade tohoto indicatoru?presne viem co potrebujem nic viac a nic menej mam to odskusane rucne ale je to dost tazko kontrolovatelne neustale a takto by to bola paradicka...ak dovolis vysvtlim ako by to fungovalo.myslim ze sa to malo dat spravit s mauro trailingu do ktoreho by sa pridala strategia...pretoze potrebujem tam nastavitelny SL TP a TSL a dobr by bolo aj dva TSL cize v tomto mi mauro vyhovuje...vstup do obchodu by bol pri objaveni baru opacnej farby pri vstupe by sa zapli predvolene limity akurat ze ak by sa po case objavil bar opacnej farby ale ziadny limit by zatial obchod nezachytil vypol by sa okamzite a zapol by sa proti obchod...neviem ci som to napisal dost jasne aby sa to dalo pochopit.cize otvorenie pozicie na kadzu novu farbu opacneho smeru plus nastavitelne limity a vpripade zmeny farby ukncenie obchodu predchadzajuceho a otvorenie noveho opacneho..mohol by si sa s tym pohrat toto uz je fakt nad moje sily,,,potreboval by som to presne takto uz nic ine k tomu netreba pridat ani ubrat

Odesláno

skusim to co najpresnejsie povedat..predstav si ze doterajsie bary indicatoru su cervene indicator vtedy nepipa,,,no vy bar sa vykresli hned pri zaciatku svici a dalsi zas e az na dalsiej svici...cize pokial ide cervena a na zacitku dalsej svieci sa ukaze modry bar vtedy to pipne..ked na zaciatku dalsich sviac sa ukaze znovu modry bar uz to nepypa,,,zase az ked pri zaciatku novej svieci sa ukaze cerveny vtedy to opat pipne...ten bar ked sa vytvori na zacitku svieci modry uz je az do jej koncas modry...cize az ten nasledujuci moze byt iny..cize pri zaciatku dalsej sviece..a ak bude iny tak pipne ak nie tak bude ticho

Odesláno

Při použití "křížku" v MT4 se zobrazují u něho různé informace podle toho, v ktrém místě s ním právě pracujete. Tyto informace jsou někdy velmi dobré, ale v některých případech ta "bublina" překrývá důležitá zobrazení. Je možné zobrazování těchto bublin nějakým způsobem vypnout?
Díky :

Odesláno

To smartass
Dakujeeem vyzera to presne tak ako som myslel zatial to funguje genialne nepostrehol som ziadnu chybu sice som to testoval len na malych usekoch ale nemal by v tom byt rozdiel..je to super-dakujem ti.vedel by si mi dat dokopy ten
EA ktory by mal vlastne limity nastavitelne s mauro trailingu...akurat tam netreba to posledne nastavenie pre ADR....a vstup by nastal tak ako aj zvukovy alert cize pri zmene trendu na novej svieci pri modrom bare nakup nastavilo by limity..Ak zachyti limit ci uz SL alebo TP obchod sa klasicky ukonci a novy sa zada az pri dalsom zmene trendu..pokial trva este povodny---a v pripade ze dojde k zmene trendu este pred ukoncenim obchodu ked nestihne zachytit ani SL ani TP tak sa obchod ukonci na hodnote v akej sa momentalne nachadza ci je to uz plus alebo minus a otvori sa obchod prislusneho smeru ako ukazuje bar novej farby na novej svieci..prikladam mauro aj ten fisher

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...