Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim..vedel by mi niekto sem napisat alebo dat nejaky kde najdem ako mam pripisat do indikatoru taku vec aby sa pri zobrazeni sipky prehral aj nejaky zvuk?staci k tomu nieco dopisat alebo je to zlozitejsie?Ja nemam ziadne skusenosti s programovanim totiz to..Ak by mi niekto vedel povedat co tam mam napisat tak by to bolo fajn.Dik pekny zvysok dna

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

LiP Napsal:
-------------------------------------------------------
> czaussie
>
> Co se týče pivotů, tak indikátor s možností
> nastavení jak GMT shift, tak Sunday shift používám
> camarilladt7v1.mq4, kterej kromě klasickejch
> pivotů umí i Camarilla úrovně a Fibo úrovně
> (všechno lze libovolně zapínat a vypínat). Pro
> IBFX pak používám nastavení GMT shift 0 a Sunday
> shift -3 (tu neděli jsem zkoušel a tohle funguje,
> logiku scriptu neznám), takže to i v pondělí
> ukazuje správný pivoty. Nevýhoda tohoto indikátoru
> je, že čáry kreslí každej den nově a minulej den
> maže, takže pokud chceš něco vizuálně backtestovat
> podle těchto úrovní, tak nemůžeš. O indikátoru,
> kterej by tohle všechno uměl a zároveň zůstaval
> zakreslenej pro každej den nevím. Indikátor
> připojuji.
Zdravim,
no ja obchoduju forex na XTB a nemuzu to vubec vychytat jak to mam nastavit. Ted mam na IBFX 12:30 asi a na XTB 14:30 a XTB v nedeli otvira az v 23:10 (10min po). Zkousel jsem nastavit GTMshift 2, GTMSunshift na -3 a stejne je to spatne, jak to tedy mam nastavit? Diky moc!

Odesláno

All,
nemate prosim niekto ciselnu indikaciu prehladu pozicii ak mam otvorenych viac pozicii na jednom pare?
Ze by tam bola priemerna uroven a objem, ak sa spriemeruju pozicie na pare (long/short).
A este, ak by niekto mal EA, ktore by otvaralo buy/sell pozicie podla horizontalnej ciary, ktoru si nakreslim do grafu spolu so SL, tak bybolo tiez super.
Su to jednoduche veci a viem to nakodovat aj sam, ale nechce sa mi objavovat ameriku, ak to niekto nahodou nema.

Dakujem.

Odesláno

Millis:

Omlouvám se za odmlku, volno mám až dnes a hned jsem tvůj skript vyzkoušela, funguje skvěle, díky moc ;)

To all:

Mám problém s EA, vždycky mi fungoval bez problémů, ale dnes je tam místo smajlíku křížek, přitom vše mám v nastavení nastaveno správně jako dřív (umožnit obchodování apod.). Ale najednou nefunguje :(

Neví někdo co s tím? Děkuju:)

Odesláno

zdravim vsetkych...vedel by mi niekto pomoct potreboval by som nejaky script ktory na danom pare v ktorom je vlozeny pri zadani opacnej pozicie by okamzite vypol tu predchadzajucu...cize je naprikad zadany sell a zvolim buy tak hned vtedy ten sell vypne...a zada buy..dalby sa taky script alebo EA spravit ak take nieco neexistuje uz aj ..vdaka za rady

Odesláno

Trochu koketuju s MT4 u FXDD na demu.
Je ten objem obchodů zobrazovaný v grafu reálný? U CMS ve VT nic takového není a docela mi to chybí.

Neví někdo jak se dostat k MT4 mobile? U FXDD to po mě chce novou registraci.

Odesláno

vladko11 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Patas - Indikator volume nema nič spoločne so
> skutočnym objemom obchodov u tvojho brokera.

Co tedy volume vlastně zobrazuje u toho kterého borkera? A kde se dá objektivní a skutečné volume najít?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...