Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to habaso..
no skusil som sa zamysliet:) a prisiel som na to ze som to spustal vacsinou okolo 10-11hodiny a vypinal podla potreby pokial nebolo nutne odist tak aj o desiatej vecer...ale vacsinou okolo 8mej az 9tej vecer

Odesláno

Dobry vecer, cely vikend jsem se pral s predelanim indikatoru TSI_MACD na EA aby vstupoval do obchodu na prekrizeni TSI-MACD a Signal. Ale vubec se mi nedari. V indikatoru jsou pouzity iMAOnArray a buffery na jeho vypocet, ale to mi nejak nejde predelat do EA. Urcite to jde, ale v napovede k mql4 jsem to nenasel (asi jsem spatne hledal). zkousel jsem pouzit takove reseni (jen priklad) [bold] double macd_buffer[300]; double signal_buffer[300]; int i,limit=ArraySize(macd_buffer); ArraySetAsSeries(macd_buffer,true); for(i=0; i5616

Odesláno

Nebulizer:

EA a indikátor jsou uplně něco jinýho a pár změnama v indikátoru EA nevytvoříš, musíš to uplně překopat od základu ;) Doporučuju raději celý výkend studovat návod k MQL4 co je tu ve wiki na finančníku a pak až něco překopávat ;)

Odesláno

Millis Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nebulizer:
>
> EA a indikátor jsou uplně něco jinýho a pár
> změnama v indikátoru EA nevytvoříš, musíš to uplně
> překopat od základu Doporučuju raději celý
> výkend studovat návod k MQL4 co je tu ve wiki na
> finančníku a pak až něco překopávat

To je jasny ze se nesnazim predelat indikator na EA. ale chci vytvorit EA s podminkama podle toho indikatoru.
jenze se mi prave nedari napasovat vypocet toho indikatoru do EA. navod co je tady na wiki mam prostudovanej...
ale asi ho prostuduju jeste jednou.

Odesláno

caute vsetci ak by sa niekomu podarilo spravit tento EA aj na Live ..tak zrejme to prospesne aj pre neho... ;)ak by sa na to niekto dal bolo by to super..mimochodom hladal som nieco ohladom decompiler...ale nic sa samozrejme neda najst..avsak som nasiel nejaky postup ako ho naprogramovat ak je tu nejaky fakt macher co by to zvladol tak nech sa ozve.prikladam EA

5617

Odesláno

To markon:
To ja chapu. U toho ea strasne zavisi na case. Pokud to spustis v 8 a v 9 muzes klidne mit diametralne odlisne vysledky. Coz neni moc dobre a pokud me ta 10 - 11 nepresvedci, nic zkoumat a rozchazet nebudu. Ale nevylucuju, ze pokud to poustis ve chvili, kdy je o nejakem smeru ten den jasno, tak muzes docilovat stabilne zajimavej profit...

Odesláno

nadzar vsetci takze k SHDV no ja naozaj netusim ako je to mozne mozno mi to ide len na deme a keby som presiel na ineho brookera tak by toneslo odskuam a dam vediet..strale to mam na tom istej platforme len vytvaram novy ucet skusim ho hodit na iny a aj inu platformu ...mozno v realy by to neslo ale to somchcel prave vyskusat..ale tak nic no

Odesláno

Dobrý den,

Nebulizer:

Mohu potvrdit Volfovu radu z vlastní zkušenosti. Taky jsem měl indikátor a nemohl ho dostat do EA. iCUSTOM vše elegantně vyřešil.
Zdraví
Lerak :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...