Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Volf:
Děkuji. Pokud budeš někdy v Brně, rád Tě pozvu na pivo. Pokud v Praze, Mohu Ti zařídit lístky do HDK na příští sezonu..

Časem hodím na sklo výsledky všech systémů...

Odesláno

vospolok
Neviete niekto o udělátkach, ktoré zadajú súčasne s market objednávkou aj pevný SL a TP a dokážu naraz zatvoriť pozície na všetkých pároch? Určite také budú, veď to potrebuje skoro každý.

Odesláno

markon
aj to by sa mohlo hodiť. Rád odskúšam všetky. Niečo na zadávanie pevného SL a TP spolu s market objednávkou si niekde nevidel? Mauro vyzerá sľubne, ale zatvára mi +2 pips na SL, teda stále je tam nejaký trailing, alebo posúvanie na BE a nemôžem sa toho zbaviť.

Odesláno

To WWWTrader:
Tak mam takovej pocit, ze dnesk neni dobrej den, pro to tvoje EA? Nebo to vidis jinak? Zajimallo by me, jak casto ti to v testech vyjde jako na vypisech a jak casto ne?
H.

Odesláno

to habaso
Prepac ale netusim od stvrtku od posledneho vypisu co som poslal aj sem som nemal forex zapnuty takze netusim...a nerozumiem otazke ako to myslis ze ako casto mi to vyjde v teste tak ako na vypise...?ja testy nerobim ..mam to len zapnute vzdy na ucte nic ine..ak myslis backtest ten s nim asi ani nejde urobit

Odesláno

To WWWTrader:
Nemyslim backtest, to je mi jasne, ze nejde. Myslim, ze pokud to zapnes a pozorujes. Tak jak casto se ti podarilo to, co je na vypisech a jak casto jsi to ten den koncil se ztratou. Protoze dneska jedu jednu sadu uctu cca od 8 rano a jednu sadu uctu cca od 9 rano a oboje dnes bude celkove se ztratou...

Odesláno

to habaso..neviem ci je to len nahodou alebo ako...ale pokial som ho mal zapnuty bol som na konci dna prevaznev zisku..nad 90%a pokial den koncil stratov a tych bolo strasne malo uplne zanedbatelne mnozstvo tak aj v tom pripade ta strata sa pohybovala na urovni par eur...skor by som povedal ze to skoro nic nezarobilo.ako prerobilo...pretoze to co v ten den zarobilo tak aj stratilo takze si bol tam kde si to v ten den zapol..co nieje taka katastrofa...a ako som spominal od stvrtku som nemal pustene nic takze netusim akoby to dopadlo u mna..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...