Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Andrea84
Ten Mauro je dobrá vec. Skúšam ho zatiaľ využiť len na pevné zadávanie TP a SL a vyskytol sa problém. Niektoré pozície mi zatvorí cca +2 pips na SL. To by svedčilo, že mám stále zapnutý trajling, alebo niečo iné. Ako to nastaviť prosím ťa pre TP aj SL natvrdo na 20 pips? Potrebujem to pre testovanie. Mám to takto:
----------
20
20
15
false
9
1
0
false
0,4
Stačí prepísať 15 na 20?

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To WWWTrader:
Tak nevim. Budto mam neco blbe, nebo to nema smysl. Upravit ten EA by mozna slo, v takevych HEXA editorech se daji delat divy. I kdyz to neni nic jednoducheho. Ale jedu to na EURJPY,EURUSD,USDJPY,GBPUSD,GBPJPY a USDCHF. A od vcera me to vymazalo 70 procent toho testovaciho uctu. Delal jsem to na uctu s 100K USD a nastavil jsem lots 1.0. Dle tveho vypisu s 0.1 lotem a 5K. Dokonce to ohrozovalo ucet MC. Coz by EA teda fakt nemel. Ale to nic. Podezrival jsem to z problemu, ktere tomu mohlo zpusobit moje rucni smazani tech sipek a carek na grafu. Domnival jsem se, ze EA chybi a blbne.
Tak jsem to spustil znova a dal tomu znova 100K. A ty objekty na grafu nechavam byt. Je to podobne rodeo. Nejak me to nepresvedcuje, ze ma smysl se tomu venovat. Psal jsi, ze to testujes vic nez rok. Mas nejakej vypis, kterej by me presvedcil. A ktere pary a za jakych podminek jsi s tim zkousel? Jen ten EURJPY M15?
Vypis muzes, pokud budes chtit, poslat na forexidea zavinac seznam tecka cz.
H.

Odesláno

to habaso..tak ja teda neviem ano ja to testujem uz dlho a ked najdem nejake statementy tak ich poslem..neviem preco Vam to nejde...nic v nastaveniach nemenim tak neviem....a pouzivam to na alpari..ak by este to malo nejaky dopad na ten EA....ale si myslim ze ie..ved pokial to povazujes za hlupost tak to nejak dalej skumat nemusis ;) Ja sa bez pochyby zaobidem aj bez neho aj ked mne bezi pekne..tak neviem ci je problem u mna alebo kde...ale vdaka za info o tomto EA

Odesláno

To WWWTrader:
Vliv to mit muze. Ja to zkousim u brokera, kde je margin na zajistenou pozici (stejne velkej sell i buy) 0. Alpari to tak tusim nema. Takze pokud ten EA otevira neco a ridi podle velikosti dostupneho marginu, tak vzhledem k tomu, ze hedguje, tak to muze jit spatne. Zkusim to tedy u Alpari. A pro jistotu zkusim jen EY a uvidim. :) Jen jsem chtel vedet, jestli u tebe v prubehu testovani toho EA dochazelo k situacim, kdy hodnota uctu byla trebas na polovine. Tedy EA drzelo nezavrenou ztratu ve vysi trebas v desitkach procent puvodniho uctu? Dik za odpoved. Protoze ten dvoudenni vypis byl peknej a tys psal, ze se tim zabyvas dele. Tak jestli ty nezavrene ztraty, co mi to generuje jsou normalni a ono je to vyceka, nebo jestli to tak nemas...
H.

Odesláno

no jo, když taky pracuje se SL ve výši 2000 pips :S, pokud si to teda neprenastavite. Zdá se mi, že dokáže některý pohyby dobře odchodit, ale ty špatný obchody prostě nezavírá. Dokáže vydělat i při 0,3 lotech cca 20 tis. za den, ale drží obchody za treba minus 100 tisíc. Takže teď úž nemá za co obchodovat a furt drží ty ztrátový obchody až do margin callu...

Odesláno

to habaso prikladam aj dnesny report zatial ho este nechavam obchodovat..vacsinou na konci dna ukoncim ostatne pozicie rucne alebo pockam kym ich ukonci on...a neviem zatial nemam taku skusenost ze by by to doslo k margin callu... takze prikaldam report

5579

Odesláno

To WWWTrader:
V kolik hodin jsi to poustel? V to poledne, kdyz jsem se ptal? Jak je na vypisu. Normalne to jedes nonstop? Nebo poustis rano a do vecera? Jedes to na 4 parech? (USDJPY,EURUSD,GBPUSD,EURJPY)
Dik za odpovedi
Me to pri prenestaveni lots na hodnotu 1 a uctu 100K USD mi to konci MC. Takze jsem to pustil na tech 6 parech co jsem uz psal, zvlast na separatnich 6 uctech. Start stav na kazdem 50K USD a nechal jsem vsechny promenne beze zmeny, tedy i lots je 0,1. Uvidim...

Odesláno

to habaso.... prikladam este teraz akoto pokracovalo od vtedy ako som poslal posledny....ano rano zapnem vecer vypnem...nejak specialny cas nemam kedy spustam ked sa kt omu dostanem zapnem....a momentalne to mam spustene na tych 4roch paroch....no a kedy som to vtedy spustal ja neviem pozri prvy obchod..ono to vlastne zacne hned obchodovat cize to tam bude casovo ukazane

5581

Odesláno

To WWWTrader:

OK. Beru za ideu, ze je to proste stavene tak, jak to je a nemuzu bez hlubsi znalosti zvysovat objemy bez zmeny dalsich parametru. Proste to necham bezet tak, jak to je. Necham to nonstop a uvidim. A budu sbirat ta data, jestli pak na neco neprijdu. Jinak za omezeni funkce pro demo ucet je zodpovedna jedna konkretni funkce, to by mohlo jit dohledat a upravit v kodu ex4 ci pripadne v assembleru vevnitr v meta traderu. Je to takova vyssi divci a hackerska, ale neni to bez sance. Jen to skutecne neni jednoduche. Ale co by clovek pro dokazani si neceho sam sobe neudelal a nezkusil. Uvidime jak to pobezi a jak to pripadne pujde obejit. :) Jsou i jine cesty, ale tim to tady nebudu zatezovat...
H.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...