Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Volf:
1. Děkuji, že jsi založil toto vlákno.. Nevím, kam bych se obrátil jinam s prosbou o napsání tohoto EA!
2. Děkuji, za naprogramování. Přes víkend jsem zkoušel první verzi na Testrovi strategíí více méně byl ztrátový. ALE!!
nechal jsem jej běžet na všech párech, na demu Northfinance od půlnoci do teď a z 6ti obchodů je 6 ziskových (nastavení 1,0) Jen GBP JPY s TP na 300!! Vím, že je veeelmi předčasné tento EA hodnotit, asi jej nyní pro něj i vhodná doba (téměř vše jde teď nahoru dolů), jen si myslím, že z dlouhodobého hlediska by mohl být i Tobě užitečný. Jistě je Ti jasné, že pro tento druh EA hraje roli broker a jeho dělení času do svíček. Takže ještě zkusím IBFX a Westcapex. Pravidla jsou jednoduchá a nemá myslím cenu přidávat jakákoi vylepšení. Jen ještě z hlediska MM váhám, jestli max. obchiodovatelnou velikost vnitřní svíce nedat k nastavení. Zatím to ale nechme tak. Jsem Ti tolik vděčný.

Děkuji za Tvůj čas a budu vděčný, jestli sem hodíš nějaké výsledky, jestli jej tedy zkoušíš na demu...

S úctou Karel

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Volf:
Mám ještě jeden dotaz. Otevřel jsem (u verze 1) 2 4H grafy s GBPJPY a naloudoval do nich EA. každý jsem nastavil dle mého MM, ale stop příkazy jsou zadány jen jedním z nich. Asi to bude chtít Magic Number, co? :)

Dík K.

Odesláno

carolco:
pokud by jsi chtěl používat současně první verzi EA na jednom MT, bylo by třeba u jednoho změnit Magic Number. Ale verze 2 má už v sobě správu 4 objednávek najednou, tak by bylo asi lepší používat tu.

Milan

P.S.: Líbí se mi tvé nadšení, přesto si nemyslím, že by se takto daly vydělávat peníze na Forexu. Z mých testů vyplývá průměrné očekávání zisku kolem 30-40% a průměrný zisk cca stejně velký jako ztráta. Čili celkově ztrátový systém. Ale je možné, že se dají najít nějaká vylepšení, která nepříznivý poměr vylepší.

Odesláno

Millis: Mohu tě ještě požádat o jednu radu? U indikátoru Pivots daily se ty pivotové čáry počítají jen do 12.5.2008, čili cca 20 dní nazpět. Zkoušel jsem v něm měnit všechna možná čísla, jetli se to počítání neprodlouží víc do historie a nic...:-( Nenašel jsem žádné omezení délky výpočtu. Nepřišel jsem na to. Co v tom kódu mám změnit, aby se mi ty pivoty počítaly co nejdál do historie? Díky moc za radu. Indikátor přikládám.

5576

Odesláno

Zdravím všetkých. Asi pred 2-5 dňami som tu niekde čítal čosi o MT indikátoroch súvisiacich s koreláciou men. párov. Bol tam odklik asi do metaquotes, kde bolo v AJ vysvetlené ako tie indikátory fungujú. Myslím, že to boli 2-3 indikátory. Problém je, že som si povedal, že to pozriem neskôr(dnes) a nech robím, čo robím nájsť to nemôžem. Akoby to bolo začarované. A navyše som si vymazal v piatok históriu stránok v prehliadači. Pomôžte mi to nájsť. Prosím a apelujem na Vás. ;)
Vopred vďaka.

Odesláno

Millis:

Omlouvám se, nemám teď moc času, mám novou práci a dojíždím do Prahy. Ale už se pracuje na notebooku s bezdrátovým připojením, tak snad to časem bude lepší. O víkendu se snad k odpovědi dostanu, zatím ahoj, jdu spát :)

Odesláno

piso:
Ten indikator s korelaci nepracuje, analyzu si musis udelat sam. Dej taky pozor na diry v grafu - pokud je tam mas, indikator podle me nemuze ukazovat spravny hodnoty. Delam na skriptu kterej to castecne resi, az bude hotovej, muzu ti ho poslat jestli chces.

Odesláno

Diky Libos. Tie cluster indikatory su o sile meny, nie o korelacii. To som zistil vcera vecer. Trochu ich postudujem. ak budes mat vylepsenu verziu rad prijmem. A ak mas cokolvek o korelacii, ktorou sa teraz zaoberam budem tiez vdacny. Skusim kontakt zanechat takto: PISOSIPzavinacINMAILbodkaSK.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...