Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

prosím všechny zkušenější o předání informace týkající se backtestu. Nejde nějakým způsobem dostat zpětně do MT historická data a to tak, aby se dala spustit a znovu zadávat příkazy - tzn. obchodovat jakoby offline s pravejma historickejma datama. Podobny zpusob je popsan například tady www.financnik.cz/wiki/bracket_trader

vim, ze jde spustit Tester strategií s visual modem, kterej vlastne historická data ukazuje, ale nelze zadávat příkazy - a TP a SL atd. Díky za info. Hodně by mně to pomlhlo v backtestu, protože v práci mám blokovaný porty a MTecko nepustim. Uz sem zkousel tunelovat pres proxy, ale nezadarilo se. Jestli by nekdo vedel jak spustit i MT4 za teto situace pres nejakej figl, tak sem s nim.

Diky za rady

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

otevři si offline 1M graf, pusť na něj period converter s periodou 480, otevři si offline ten graf H8 a obchoduj.... Jen až restartuješ MT, musíš to provést znova

Odesláno

Wwwtrader - Do suboru .ex4 sa neda zasahovat lebo sa neda prečitať, je to už preloženy program. Potrebuješ subor s koncovkou mq4. Inač ak to autor pojal ako demo a ponuka to len ako ex4, asi nechce aby sa v tom niekto vrtal.

Odesláno

jj, Markon, díky, tak ještě jednou
Otevři graf 1M, pusť na něj period converter s periodou 480 a otevři z offline grafů graf H8. Oba grafy mysí být současně otevřeny, jinak to nebude fachčit. Taky při příštím spuštění MT4 je potřeba to provést znovu
Milan

Odesláno

To millis:
Ahoj! gratuluji ke zkoušce..

Nevím, jestli ještě Tvá nabídka platí, každopádně Ti zde hážu definitivní podobu systému, který jsem až do teď bactestoval..

Z hlediska profitability se bude obchodovat 4H TF GBP/JPY (možná GBP/USD, zatím nemám testováno)

Pravidla jsou jednoduchá:
Jakmile se na 4HTF utvoří vnitřní svíce (nižší nebo max. stejné Low a High svíce předchozí), zadá se Buystop na high (+spread) a Sellstop na low vnitřní svíce. SL tvoří protilehlý High/Low. Pokud je rozpětí vnitřní svíce vyšší 100pip, příkazy nezadávat.

MM:
1/2 TP=SL
2/2 TP= nastavení
TS Low/High následující svíce

pokud jsme v obchodu jdoucím naším směrem a během něj se utvoří vnitřní svíce, obchod se uzavře s close vnitřní svíce (resp s open svíce následující) a zadají se nové sell a buy limity. Pokud se vytvoří vnitřní svíce a za ní hned další vnitřní svíce, původní Sell a Buy limity se modifikují na aktuální hodnoty.

Jediné, co by se mělo zadávat je počet lotů (mám účet u IBFX takže rozmezí 0.01-10)
a TP druhého lotu.

Děkuju.

Odesláno

to markon

nieje urceny na eurusd a nie na TFM5 ale povodne len na eurjpy M15 ale da sa pouzit aj na ostatne celkom slusne...taktiez TF M15 EU,GU,UJ...potrebujes nan trosku vacsi ucet...alebo das microloty...testujem ho uz par mesiacov takze pohoda:)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...