Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidi,

mám asi hloupý dotaz, ale když sem někdo vloží soubor s příponou .ex4, tak nejsem schopen si ho uložit do počítače. Když na něj kliknu pravým tlačítkem, tak mi to nenabídne možnost ho uložit a když na něj kliknu levým, tak se mi zobrazí spousta klikiháků a nevím co s tím.
Víte někdo co s tím?
Díky za radu.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mistr Napsal:
-------------------------------------------------------
> jóó díky, ale teď bych potřeboval prosím tě jak do
> mt nacpu ten tsl, tohle není zrovna čemu rozumím

Jednoduše zkopíruj ten soubor do složky ''experts'' ve složce MetaTraderu

Odesláno

musí se to podařit. V Průzkumníku v Menu klikni na Hledat (ikona Lupa) N alevé straně vyber Všwchny soubory a složky, Do polička "Část nebo celý název souboru" vlož experts a dej hledat. Mělo by se Ti objevit několik experts, tak vyber ten, který patří k platformě kterou používáš, klikni na tu složku 1x a seš tam. Pak už zbývá tam nějak nakopírovat ten soubor.
Zkus to, a když se podaří najít adresář experts, tak můžem v návodu pokračovat. :)

na složku experts kliknout 2x

Odesláno

teď tam nakopírovat ten patřičný soubor. Tuším, že jsi měl na mysli Trailing stop.mq4

Ten najdeš na tehle stránce. Koukej po příponě. měla by být *.mq4

www.financnik.cz/forum/read.php?13,8667,page=191

Když už budeš před sebou vidět ten soubor, tak jsou dvě možnosti.

Klikneš LEVÝM tlačítkem a mělo by se Ti objevit "Chcete soubor uložit nebo otevřít?"
Dáš uložit a jasně že do složky experts, kterou jsi už našel.

Pokud se Ti volba "Chcete soubour ..." nezobrazí, ale otevřou se klikyháky, tak druhou možnost:

LEVÝM tlačítkem na tom souboru a zobrazí seTi nabídka: vyber Uložit cíl jako...
no a zase do složky experts

No a je to :) Pokud se nezadaří, napiš poslední kroky, kde se to zadrhlo

Odesláno

a proč ve scriptech? Ulož buď do experts nebo indikators. Dál už musí poradit někdo, kdo pracuje s tou platformou. Já ji mám sice spuštěnou, ale jenom proto, aby mi zobrazovala vývoj zlata a ropy. Jinak demuji ve VTečku. Zkus ho uložit jako do experts tak do indikátorů, zavři MT, nastartuj znova a ono se uvidí. Něco se podařít musí :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...