Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím, potrebujem poradit ako nahodím do grafu na MT4 plug-in Vegas Currency Daily , teda chcem vyskusat Tunelovu metodu na forex, pán ktorý podrobne opisuje na stránkach finančnka ako to funguje zabudol na hlavnú vec a sítce ako tam dostanem Ema 24 a Ema 28, nic také som nikde nanašiel a preklikal som všetko možné. Takže opísane je to dobre až na to že hlavný prvý krok vynechal a tak je to pre začiatočníka nepoužitelné. Ďakujem

Norbert

Odesláno

To Luky
a
hoj , stiahol som si Woody systemy ktoré si tu zverejnil. Mám ich na ploche a čo dalej ako ich dostanem do MT4, urobil som viac pokusov, ale nic . Pokial môžeš vysvetli to krok po kroku , ako pre blbého.... Mozno som antitalent na PC. Dik za každu radu.

Norbert

Odesláno

Ahoj všem, Sid mi poradil, abych svou sbírku indikátorů z MT4 dala do tohoto vlákna, za rok učení se forexu jsem jich nasbírala velké množství, celkem jich mám 3394. Uploadnu je sem postupně ve čtyřech složkách, zazipované to má celkem 7MB, rozzipované cca 31Mb. Jinak číslo na konci názvu složky je počet indikátorů které obsahuje. Snad to někomu pomůže Andrea

5307

Odesláno

Akorát jsem zjistila, že po stažení nejdou výše uvedené složky rozzipovat, pokud by někdo měl stejný problém, stačí název složky přejmenovat názvem bez háčků a čárek, třeba na "Indikatory I.zip" a pak už to rozzipovat jde.

Odesláno

Ahoj, bol by som velmi rád keby mi niekto vedel po lopate vysvetlit ako dostanem do MT4, Woody CCI a Vegas tunel, obe systemy mám stiahnute na ploche a neviem ich aplikovat do grafu. Poradte mi niekto ako to urobím. Marek 24 mi sitce poradil velmi strucne, (aj tak dakujem)že mám uložiť do MT4 expert indikatory a v tom je háčik .....ako???? A ako ich v praxi potom viem vložiť do grafu. Neoplívam programatorskými schopnostami. Ďakujem.

Odesláno

[bold] 2pumpan: [/bold]
no ja to robím hneď pri importe csv:
dáš data-importovat, vyberieš súbor a objaví sa také okienko "pruvodce importem textu". V časti 1/3 nič, v 2/3 nastavíš oddelovač a v časti 3/3 kde sa formátujú stĺpce je klikátko "upresnit" a po jeho kliknutí je tam volba oddelovač desatiných miest (čiarka abo bodka). Dáš bodku a naimportuje to v pohode. Ja mám excel 2002, takže v novom to može byť trochu iné.

[bold] 2andrea84: [/bold] a ako som si ja nadával, že koľko ich zbieram a skúšam: Dopracoval som sa tiež za cca rok na nejakých 200. Ako si stihla cez 3000 nechápem, ale gratulujem. :S :D

[bold] 2norbert888: [/bold] po pravde norbert, ak nevieš ešte ani presúvať súbory v PC, tak odporúčam chvíľu sa učiť ovládať počítač, a až potom ísť do grafov. Nič v zlom.

Odesláno

Norbert:888
Klik na indikator co mas na ploche /prava strana mysi/ ulozit ako som popisoval open MT4 zvolis graf menu napr. EUR/USD kde to chces dat open navigator,alebo indikatory najdes,ktory chces dat na graf klik na indikator mas ho v grafe.Ked chces dalsie na ten isty graf postup opakujes.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...