Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam dalsi problem, nedari se mi dostat napr. EMA z TF30 na graf TF15.
pres
iMA(NULL, [bold] TF [/bold],34,0,MODE_EMA,PRICE_CLOSE,i)
kde [bold] TF [/bold] je "vychozi" graf pro vykresleni EMA to nefacha.
vykresluje to nesmysl.

poradi prosim nekdo?

dekuju

neB

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

onlyx

myslel som nieco trosku ine , ale aj toto je dobra pomocka,

mna ale skor zaujima nieco take ze mas v jednom hlavnom okne viac podokien a v tych mas rozne TF.je to pomocka ked mas otvorenych povedzme 30 trhov, aby si proste v takomto pripade nemusel mat otvorenych 90 popripade 120 okien.

Odesláno

Marek24 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nebulizer:
> Tak si na 15M daj raz taku hodnotu aku mas na 30M
> a nemusis nic programovat.

jak to myslis?
jako ze kdyz na TF15 mam EMA(34) tak EMA(68) na TF15 bude to same jako EMA(34) na TF30?

Odesláno

all: Pani pozdravujem Vas. Ak je tu niekto, kto vie programovat v Mt nebol by taky laskavy a nedoprogramoval by do Woodieho aby patern ZLR ukazoval sipky /pripadne zvuk signal/ pri prekrizeni 0 hranice. Trenujem DJ /demo/ a tie sipocky by mi velmi pomohli /hlavne koli umiestneniu SL/ Diky , wodieho prikladam...

5234

Odesláno

Dneska se mi podaril na demu docela slusny obchod, viz priloha. MIG u me v posledni dobe dosti posklesla, pokud by se tohle stalo na live uctu, nevim nevim. :) PS: Profit na 0.3 lotech 164 673 Eur.

5245

Odesláno

Ja si zrovna u activtrades zakladam ucet, zatim bez problemu. Akorat pokud jsi novacek, jako ja, tak te nenechaji obchodovat CFD a otevrou ti jen forex ucet. Vse se pravdepodobne zavisi na dotazniku ktery vyplnis pri zakladani uctu. Pokud nemas zkusenosti a chces delat CFD, vyplati se asi v dotazniku zalhat. Tohle mi napsali:

To trade CFDs, your annual income must be > 25.000Eur or your net worth must be > 50.000Eur, and your trading experience must be at least 2-5years / 1-10 trades per month, for at least 2 of the 4 trading categories on our application form.

Odesláno

Mě zaujal pouze 2 pips spread na EUR/USD. Chci začít trénovat na Forexu. Ale zaujalo mne, že mají účty v Eurech. Neobchoduje se na Forexu v dolarech? Aby pak neprováděli konverzi měny ve svůj prospěch..!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...