Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

markon Napsal:
-------------------------------------------------------
> to
>
> nebulizer
>
> ten problem je nejspiš v tomhle, v nastrojich
> -možnosti-strategie a tam zaškrneš umožnit
> obchodování

dekuju....jdu klecet na hrach do kouta....to je tak kdyz to hledam vsude mozne po netu a nekouknu do zakladniho nastaveni programu ;)

Odesláno

Zdravím. Popíšem situáciu. Mám v MT otvorený profil napr GBPUSD s niekoľkými grafmi. Do grafu vložím skript s čakajúcim OCO príkazom. MT samozrejme nevypnem, aby sa skript v správnej chvíli mohol aktivovať. Ale môžem následne prepnúť profil na iný? Alebo musí profil ostať tiež aktívny? Vďaka za odpovede.

Odesláno

Piso:
EA se prepocte (funkce start) kazdym novym tickem, cili pokud prepnes na profil kde EA neni aktivni, nemuze EA provadet zadne operace protoze graf kde je pripojena nedostava nova tick data.

DarkMan

Odesláno

Tak ďakujem za predchádzajúce potvrdenie úvahy. Teraz ďalší vapros. Existuje script close orders, ktorý zatvára pozície podľa viacerých kritérií. Ale chýba mi tam časovač. Tzn. nastavenie, že zatvor všetky obchody o tej a tej. Nemáte niečo také? ;) Google zlyhal.

Odesláno

Airmike:
no nejde to, však jsme se bavili, že to chce skript, který ti to vyexportuje. Pokud chceš rozlišovat obchody, piš si něco do Comments u objednávek nebo si dávej různá magická čísla.

P.S. samozřejmě vím, že jedeš live a brzo i megalive.... :)

Odesláno

Vedel by mi niekto pomôcť s úpravou časti programu ? Potreboval by som v programe zmeniť

int ticket;
// The spread is included in the sl and tp calculations
double buy_price = Ask + Pips*Point;
double sell_price = Bid - Pips*Point;
double stoploss_buy;
double takeprofit_buy;
double stoploss_sell;
double takeprofit_sell;

double buy_price a double sell_price, aby mi to nebralo aktuálnu Ask a Bid , ale otváraciu cenu obchodného dňa. Viem to upraviť iba na otváraciu cenu poslednej sviečky . Tuším že by to malo ísť zadaní nejakého parametra počtu sviečok v závislosti na akom TF je to spustené - ale bohužial, to je nad moje súčasné znalosti.

Za prípadnú ochotu vopred ďakujem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...